Tuesday, August 7, 2012

Outdoor Cooler

Posted by awan terpilu at 9:35 AM
tmbah koleksi lg...menyesakkan ruangan dapo lg (~___@)
xtaw laaa knp dah kawen dah ada anak...brlaa minat benda cap ni???...dl xminat lngsung, pndang pun sbelah mata ajer *jeling2 skit ada laa*...tp sbb dah lm aku aim ini design, tsentap bli gak (~.~)\(^___^)/...






 wlau aku ni dah reg. as a member...tp bli brgnya dr seller lain (^___^)...tp sbb aku dah ske kan, so sentap jer laaa...than kat stokis pun dah xde dah stok ini design dgn ini kaler...tu yg bl dah tnampak, trus PM seller trus rembat sebiji *consider bekas air raya, leh tak??*,hahahaha!!!...

 ohh sgt ske...dah dpt trus bsuh bersih2...trus transfer msuk air masak (^___^)...bekas lm kasi letak atas lntai *dok pkir nak simpan sorok katne??*...en.suami bising coz bininya membazir lg *time aku aku dok ralet+leka mengisi air dlm bekas br*...kan xbaik lawan ckp SUAMI so aku diam jer laaa *sedar diri mmg ske membazir:(*...bkn aku tkut suami tp aku RESPECT en.suami,HeHeHe...

akhirnya dpt gak (-_______-")





0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting