Wednesday, August 8, 2012

Wanita Dan Handbag

Posted by awan terpilu at 1:57 PM
arini aku nak cite merapu ttg brg kesukaan org pmpuan...confirm korang taw apa bendanya??...tak pun,jk korang sm species cam aku...than ada lak kegilaan kesukaan cam aku...lglaa kan taw (^____^)...

Handbag (^____^)...org pmpuan dgn handbag mmg xdpt dipisahkan!!...Betul ke??mmg betul weii...xyah ty org laen, aku ni pun sjak dah ada anak ni...kesukaan terhdp handbag ml muncul,meluap2,tido mlm xlena dok tringat2 bl dah bkenan kat sesuatu handbag tu hah!!!...tu yg slalu terkluar/muncul ayat2 "tersentap" dlm penulisan blog aku ni...

rs xlngkap hdup kluar umah tnpa mengendong/mengepit/menjenjet handbag *jk kluar mkn dkat2 gi kdai sbelah umah,xde laa aku usung handbag wokeyy!!*...handbag ni dah kira cam 'sahabat' org pmpuan laaa kiranya (~.~)...aku rs *bkn setakat rs* tp cnfirm laa rmai org pmpuan2 skrg ni ske+gilaa bli handbag...ske bli pastu ske kmpul byk2...jp jer design yg chantek, pastu siap leh pkir handbag ni leh matching dgn bj yg mn!!...kdg2 leh pkir lg, handbag kaler ni ada tak matching dgn kaler ksut aku yg dlm lemari tu???!!...jk blh, nak suaipadankan handbag tu supaya sedondon atau sipi2 matching dgn kaler bj/kaler ksut,HeHeHe...pling jelas nyata yg aku nmpak kan, kte ni jk dah ske/dah bkenan teramatlaa sgt...hege mahal camne pun takpe, snggup bli sngup sntap *kte2 pmpuan ni pndai adjust $ bli nak sentap handbag/brg2 idaman*...pndailaa kte nak cut mn2 expenses yg lain, akakaka...

hurmm, jk korang pun ada kesukaan+kepandaian camtu...smlaa cam aku pun (^___^)...jk dah bkenan sgt kat sesuatu handbag tu, xdpt bln ni aku tngu bln dpan...xdpt bln dpan aku tngu tgh bln...xdpt pertengahan bln, aku sntap ujung thn time ada mega sale kaw2 *lm weii menahan nafsu*...pastu jk ssh sgt nak bli, xde design yg aku nak pastu hege lak mahal YA RABBI...aku order kat oversea *bkn niat berlagak* tp ini kenyataan!!...sila laa percaye, hege handbag2 BRANDED lbh murah hegenya kat sn berbanding kat msia ni hah!!!...


jenis2 handbag yg aku ske (^____^)...design2 camni laa yg amat meruntun ati aku...ske size bsaw2 snng nak humban letak mcm2 brg...

gmbar2 handbag dibwh sekadar hiasan utk tontonan korang...siyes xtipu, smua ni pic curi pnjam dr web Fossil *aku xbli handbag2 ni smua*...










Fossil Tote Bag


 Fossil CrossBody

Fossil Satchel Bag


Fossil Shoulder Bag




hnya ske size handbag...blum lg ske ini BRAND...rsnya xmampu lg nak sentap...wlau blh order dr oversea *sure hege murah skittt dr msia* tp mama aakif ni blum ske/jtuh chenta sm ini BRAND (^____^)...





 Hobo Bag


Tote Bag







0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting