Thursday, September 3, 2009

Perihal Mak Andam Ku

Posted by awan terpilu at 11:39 AM 1 comments Links to this post

BEFORE


AFTER


NIKAH TIME


SANDING TIME


Hello peeps...

n3 kali ni aku nak paparkan perihal muka ku...muka aku mmg jnis xnormal
*dlm erti kata lain,muka idak ler licin*...fenin gak nak cr mak andam time aku nak kawen ritu...aku rs smua bakal2 pngantin kan cerewet bab yg 1 ini...so aku pun cerewet n im really concern about this...tkut gak silap2 teyeh,pas kawen nt muka aku kan mengerutu...memandangkan aku ni obses melayanzz blog,so abis aku terjah segala blog ttg mak andam...atiku trus tpaut pd
gadis kcik ini...stelah berbalas2 msj n interview itu ini,akhirnya gadis tsebut tlh komprem dibooked oleh org lain...aku pasrah wlau ada rs sdikit keciwa di situ...usaha ttp ditruskan tanpa jemu...
tup2 1ari,jari ku terhenti kat blog
gadis yg ni lak...xpnah bersua muka...hanya berbalas msj gak n lyan menview stiap pix hasil sntuhan beliau...lalu aku trus jatuh ati pd sntuhan kreatif jari jemarinya...dgn lyanan yg mesra tanpa penat melayan setiap terjahan soklan dr aku *byk soklan cepu cemas dr aku weii*...gadis ini juga ramah n she was very helpful...tanpa bpkir pnjang lg,trus aku transferkan $deposit ke dlm MBBnya tanda setuju...bayangkanlah *korang wat2 bayangkan* kteorg mmg xpnah jp utk discuss apa2 pun...tup2 dia trus muncul pd ari p'nikahanku...bl b'sua muka,kteorg bsmbang cam dah lm kenal *walhal br jer jp pg tu hah*...penat jgn ckpla,dah laa aku xckup tido gara2 menghiris daun pandan mlm sblumnya...lm gak nak make-up utk nikah+sanding *rs nak nangis aku time 2* tp nak chantek pnya pasai so aku tadahkan jer laa muka aku yg xbrp nak chantek ni hah...ramai kwn2 n sedara mara yg kt hege yg gadis ni charge agak mahai tp aku xksah...krn aku amat puas ati so p'setankan itu smua *aku yg byr bkn pkai $ depa pung*....pd aku la kan,xsalah berabis byk$ utk make-up time kawen coz pd ari yg b'sejarah dlm hdup kte yg 1 tu laa,kte nak nmpak lain dr ari bese...mayb xsechantek cam model n artis2 kte...tp ckupla jk ati aku puas n hepi gituzzz *yg pasti rmai kenalanku kt aku nmpak lain sesgt time iteww*...

Perihal Kawen Ku

Posted by awan terpilu at 10:01 AM 0 comments Links to this post
plan di ati mmg nak sntap mini jar ni
kaler smestinya pink laa *sweet gituzz*
pix dicelok dr sini *maap yerk tuan blog,pnjam dr blog u laaa*
hege $2.20/pc dijual di sini...lm sgt memikior...ari yg aku nak sntap 2,tup2 dah xde stok *sdih+ralat sgt coz mmg aku nak sgt mini jar ni hah*
so tpaksa laa btkar pd bekas lain...n aku pun sntap laa yg ini
*
*
*
*
*
maintable gift
hsil keje tngan mak aku...botol kaca disntap di sini gak
hege ada lbih skit...$2.90/pc

betapa azabnya aku ketika ini...serba serbi xkne
ada jer mate dok mjeling ke arahku *ada aku kesah*
sbb aku ni jnis slamba...aku redah jer msuk NSK semata2 utk bli benda ni hah
*
*
*
*
*
lollipop khas utk tetamu kcik ku
licin dgn jayanya
cedap kot coz kt adik ku...mokcik2+nenek2 pun bedal gak

ekceli this is my 1st choice
icing cookies for my bride as 1 of the hantaran items
tp atas sbb t'tentu+xdpt dielakkan...ianya b'tkar rupe kpd ini
*
*
*
*
*
icing cookies ni dr sini
cookies ni slamat dgn jayanya dlm peyut sedara mara+org2 lain

choc muffin utk smua tetamu yg hadir...thumps up for this muffin
rmai yg puji cdap weiii *sumpah aku xtipu*
mmg aku xsilap plih kak aishah :)
aku mmg xbg telo coz aku xske n idea ni trut disokong oleh makayahku

my sweet pinky cup cakes

my luvly wedding's cake
i heart all these...tq so much kak aishah

bunga pahar hasil keje tangan mak aku serta
penat lelah dr tangan ayahku yg mengentel acuannya (^0*)


Hello peeps...

begitu lm aku sepi tanpa sebarang cite...nmpak gaya msih lg perihal kawenku yg dah basi...tp peduli hapa,dah blog aku kan so ske ati aku laa nak tepek or cite psai apa pun..atas alasan utk mnambahkan cite dlm blog aku yg dah bsawang ni (",)...so tepekla skit pix yg ada dispanjang majlis pkahwenan ku...tlh ku ktkan,smua urusan atas plihan+budgetku sndiri...so ini laa yg ado n t'mampu aku dptkan...

ada gak bebrp kejadian...len yg aku order len yg aku dpt...nak mengamuk pun dah xleh coz ms dah suntuk...so mmg kne redha jer laaa...
 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting