Thursday, September 3, 2009

Perihal Mak Andam Ku

Posted by awan terpilu at 11:39 AM

BEFORE


AFTER


NIKAH TIME


SANDING TIME


Hello peeps...

n3 kali ni aku nak paparkan perihal muka ku...muka aku mmg jnis xnormal
*dlm erti kata lain,muka idak ler licin*...fenin gak nak cr mak andam time aku nak kawen ritu...aku rs smua bakal2 pngantin kan cerewet bab yg 1 ini...so aku pun cerewet n im really concern about this...tkut gak silap2 teyeh,pas kawen nt muka aku kan mengerutu...memandangkan aku ni obses melayanzz blog,so abis aku terjah segala blog ttg mak andam...atiku trus tpaut pd
gadis kcik ini...stelah berbalas2 msj n interview itu ini,akhirnya gadis tsebut tlh komprem dibooked oleh org lain...aku pasrah wlau ada rs sdikit keciwa di situ...usaha ttp ditruskan tanpa jemu...
tup2 1ari,jari ku terhenti kat blog
gadis yg ni lak...xpnah bersua muka...hanya berbalas msj gak n lyan menview stiap pix hasil sntuhan beliau...lalu aku trus jatuh ati pd sntuhan kreatif jari jemarinya...dgn lyanan yg mesra tanpa penat melayan setiap terjahan soklan dr aku *byk soklan cepu cemas dr aku weii*...gadis ini juga ramah n she was very helpful...tanpa bpkir pnjang lg,trus aku transferkan $deposit ke dlm MBBnya tanda setuju...bayangkanlah *korang wat2 bayangkan* kteorg mmg xpnah jp utk discuss apa2 pun...tup2 dia trus muncul pd ari p'nikahanku...bl b'sua muka,kteorg bsmbang cam dah lm kenal *walhal br jer jp pg tu hah*...penat jgn ckpla,dah laa aku xckup tido gara2 menghiris daun pandan mlm sblumnya...lm gak nak make-up utk nikah+sanding *rs nak nangis aku time 2* tp nak chantek pnya pasai so aku tadahkan jer laa muka aku yg xbrp nak chantek ni hah...ramai kwn2 n sedara mara yg kt hege yg gadis ni charge agak mahai tp aku xksah...krn aku amat puas ati so p'setankan itu smua *aku yg byr bkn pkai $ depa pung*....pd aku la kan,xsalah berabis byk$ utk make-up time kawen coz pd ari yg b'sejarah dlm hdup kte yg 1 tu laa,kte nak nmpak lain dr ari bese...mayb xsechantek cam model n artis2 kte...tp ckupla jk ati aku puas n hepi gituzzz *yg pasti rmai kenalanku kt aku nmpak lain sesgt time iteww*...

1 comments:

Asue on September 3, 2009 at 1:19 PM said...

yeahh betul tu...janji kite puas hati..u look gojes babe...cantikk sentuhan diyana..thumbs up!!

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting