Thursday, December 29, 2011

Aakif Tengok Ikan

Posted by awan terpilu at 1:38 AM 0 comments Links to this post
tarikh : 27/12/2011 (selasa)
lokasi : aquaria klcc
aktiviti : jalan2 sambil blaja

aktiviti yg tb2 jer plan,hahaha...lain benda yg nak di buat sempena cuti tp atas sebab2 tertentu...akhirnya ke sini laaa kteorg serang *tmsuk laure weng skali*...jgn kt aakif yg syiok+teruja+jakun...mama+papa pun trut serta...ms tu terdetik dlm ati,"hurmmm umo dah 29thn br mers nak dtg tmpat camni,aku dl just pegi zoo jer...betapa bertuah&beruntungnya kanak2 zaman skrg ni,mcm2 ado & segala benda more advance"!!...yg hampeh time nak snap pic,puaslaa aku ni dok switch on the camera but nothing...bk pungkoknya,tu diaaa BATERI tetingal kat umah *mlm kelmarin charge lupo nak sumbat blk dlm camera...sila salahkan diri sndiri liza atas kecuaian anda*...wlau bagaimanapun aksi gedikzz2 ttp diteruskan dgn jayanya,wakakaka(@_@)...wlau kualiti pic tidak begitu memuaskan...ahhh xksah laa yg penting kte enjoy dl...

so just let the piccas tell the whole story.....


dah ml xsnng duduk...ml cr akal nak mlepaskan diri+melompat2

gaya seorg papa yg busy menjlnkan tugas hakikinya (^_^)(~.~)


cik laure weng aka my sil yg turut join our lawatan...tq dear for accompanied us that day(~^~)












































adoiiyai aakif dah ml nak wat mcm kat umah sndiri



mama+papa+aakif


watak utama aritu...bergegar lantai aquaria dgn aksi kejar mengejar antara mama & aakif!!...


akhir skali,sprt biasa agenda wajib+separa wajib mama aakif...smuanya gara2 dr pamplet ini *yg aku dpt free bli magazine*...





i ended up with this..........





 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting