Wednesday, December 28, 2011

I Just Bought Myself A...

Posted by awan terpilu at 11:38 PM
Adidas Shoes(~_~)

dah umor 29thn,br laa mers nak bli ksut ni,hahaha....tah knp dl ms bujang2 or time study,xpnah tpkir lak nak sentap ksut cengini(@_@)...dl ms aku skola menengah,brand ni mmg femes & hangat laa di pasaran!!...yg aku,cm mampu pndang jer laa *dl mn x$ pas2 xberani nak request kat makayah coz mahaiii weiii*...


ni smua gara2 ke plaza alam sentral..pd mlnya en.suami yg nak cr pouch-bag jnis kulit ktnya...smpai jer dpan kdai,kteorg pun berdezupp la msuk...en.suami jeling pnya jeling cr pnya cr tp dah xde *hampa sungguh en.suami coz dah lm aim*...


oleh krn sblum ni aku dah sentap kasut br  for my son aka my uchuk...so ini lak habuan utk aku *aku ada alasan yg kukuh knp aku bli ksut ni,kuang3*...ms tpandang tu truslaa tske than ada lak diskaun kan...so haruslaa tsentap utk diri sndiri....aku bli di sini...en.suami pun dah bkenan 1 ksut tp dah xde size...adoiii  hampa lg en.suami *nak wat camne,dah xrezeki...takpe2 nt kte g tgk kat alamanda lak jerk uchuk,HeHeHe*
.
..
...
....
.....
......
.......
........
..........
...........
............
.............
..............


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting