Wednesday, December 21, 2011

Shopping Lagi Sempena Penghujung Tahun (~_~)

Posted by awan terpilu at 1:22 AM
tarikh : 17/12/2011 (sabtu)
lokasi : sunway pyramid
aktiviti : makan2+tershopping lagizz


ohhh selagi blum abis sale...jualan murah jualan runtuh jualan gudang sana sini...selagi itulaa aku dok nak tlis pasal shopping...bkn apa,tp mmg berbaloi laa shopping time2 ujung thn cengini *untunglaaa*...leh laaa shopping coz gj+bonus dah masuk akaun mbb *wlau skit tp bsyukurlaa*...jk $ xde,aku kan dok dendiam jer kat umah *xde $ pun,dpt kluar cuci mato pun jdlaa,akakaka*...hege lg murah dr biasa malah luar biasa pun ada gak!!!...tu yg wat biji mato aku terjojol2!!

ml2 plan jp kwn lama aku...hmpir 12thn xjp tp dpt jp jap jer:(...tu pun xdpt nak jp wifenya coz dia xdpt nak park kete maka wifenya knelaa tungu di luar *husband+wife adalah kwn sek men aku dl*...than next aktiviti lak tmankan kak ipar 2nd aku yg nak shopping brg2 baby...ohhh she is a mommy to be soon...tp msuk jer JJ,kteorg tpaksa berpecah coz keadaan yg maha crowded than aakif dok ketuk2 pala org dgn helium balloon angry bird *ohhh sila laa percaye,anak aku sungguh kemaruk pd iteww bird*...tp aritu pnyalaa rmai org kat situ especially ladies laa...abis smua butik2 pnuh dgn spesies we all ajer(^_^)...

tp aku cam beselaa,actually mmg dah set pun dlm pala otak nak perembat aka menyentap apa kat sana...so apalg,misi pun diteruskan wlau tgh mendukung aakif yg sprt biasa kan wat lorat!!...ahhh aku redah gak wlau penat *nt dah dpt habuan,ilang smua penat tu*...





ayah to be with mommy to be...slalu aku dok tlis kak ipar 2nd aku...
so ini laa orgnya,niza nama diberi

aakif br nak ml wat lorat...tgh cr akal...

sgtlaa ske mkn fun fries...now dah nak mkn sndiri






ohhh bl bapak burung bertemu dgn anak burung
plus bdk yg kemaruk dgn burung
ini laa hasilnya(@_@)(^_~)


 mata aakif yg xberkelip2...sungguh teruja dpt berjp dgn si pujaan ati!! 






hajat di ati cuma nak make-up bag iteww ajer...tp itu salesgirl kt "xjual laa kak,kte cm jual set ajer sempena xmas" *yg ni aku tsentap b4 g sunway,tmsuk dlm list tershopping ujung thn gak ni,ha3*...berkenan pnya psal akhirnya tsentap gak!!...tp smpai jer opis,aku let-go half of the items kat kwn2 opis aku(~_~)...so tu jer laa baki yg ada *pasni nak lenjan pkai belai2 badan,ahakzz*              
ohhhh hruslaa aku tebus bli kedua2 voucher diatas...syg weiii jk xgn
*ayat penyedap ati pendorong nak perabis $ lg*


maka inilaa hasilnya
tadaaaaa........








2 comments:

^zurasaid^ on December 22, 2011 at 9:17 PM said...

owh..sentap aku tengok ko asyik shoping je nyah!

awan terpilu on December 23, 2011 at 7:48 PM said...

tah laa nyah,mak pun xphm...knp mak asyik tsentap ajer,akakakaka...once in a year dear...tgh mega sale ni...pasni aku kan dok dendiam:)

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting