Friday, December 16, 2011

Review : My WishList 2011-2012

Posted by awan terpilu at 11:33 PM
sblum ni aku dah tlis ttg wishlist aku...hurmm,ni aku nak up-date ttg wishlist yg tlh berjy aku miliki...pd aku xksahlaa apa pun wishlist kte...at least we do have something in mind yg kte idamkan...kte xkaco org,xsshkan org & the most important thing is,kte xpnjam $ org...as for me,xsalah jk sekali sekala bli something yg mahal for long lasting use *aku xkt brg murah or xbrand xtahan lm*...tp lain org lain pndapat & lain citarasa kan???...apa2 pun msing2 ada level taste tersendiri...for me, this is the way i reward myself...after penat bekerja mayb bersengkang mata menjg anak+rumahtangga *wlaupun umah aku xtangga,akakaka*...





Coach Kristin Leather Hobo
finally,a few weeks before raye eve 2011,it was mine
thanks a lot to Nek coz tlg survey & get me the best price for this...i really love it!!
kopak gak $ tp sbb dah ske sgt maka haruslaa sentap...nsib baik knal Nek so dia yg tlg blikan di USA...jk bli dr butik kat msia ni mmglaa sgt mahal *aku dah survey di butik coach mmg terjojol biji mato*...


Samsung Galaxy Tab 7"

finally it's mine...i have been eyeing this thing quite long...alhamdulillah,atas perbincangan+persetujuan dr en.suami...benda ini tlh selamat berada dlm handbagku (^_^)\(~.~)/

Ladies Guess Mini Spectrum Chronograph Watch W11063L1
jeling pnya jeling mundar mandir kluar msuk kedai jam...sbb dah tske laa sgt than tb2 lak nak gak jam kaler putih,akhirnya tsentap gak...jam Casio & Quartz yg aku ada dah hmpir 6thn pkai:(...so alasan aku kukuh laa kan,knp aku rembat jam ni,ahakzzz *wlau ada lari skit dr wishlist asal tp ada aku kesah*...HeHeHe


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting