Saturday, May 30, 2009

$ TeRbAnGLah LaGiiii

Posted by awan terpilu at 12:57 AM 0 comments Links to this post
akceli ni cite dah basi tp aku semedang jer xmood nak tlis apa2 n3 so br rini aku tringat nak post cite ni...n3 kali ni nak mperkenalkan katy~sapo katy??...korang tekala,he3...kiranya dgn dia ni mmg gilo2 pala otak aku weii...walau beza umo berthn2 tp sesuai gituzz...yg penting we all maintainzz nokss...aku xtaw la sapo bakal BF2B 4 her??...apa yg aku leh klasifikasikan minah sekoq ni kan~katy = gilo2+sweet+caring+charming+pndai gak msk *bab ni mmg aku ske coz jk aku buluq kan,dia laa pnyelamat aku*+up2date+gilo shopping *sm cam aku sbb 2 leh ngam weii*+walau gilo2 tp rjin study *hal yg 1 ini mmg aku kagum n salute sm ini minah*+cntik *cntik ker...sm cntik cam aku gak taw!!*...apa2 pun there's sumthing special bout her????...no words can described how much i appreciated her presence to my life,only God knows why...



korang nmpak x beg yg disndang oleh katy itewwss??...2 laa dia beg MNG hasil tangkapan @ midvalley stelah kteorg kluar msuk butik cm pmpuan giloz...*hadiah ikhlas pnuh ksih syg dr aku n abgnya*...katy kan smbung blajo pasni *mesti kteorg kan windu sm ini bdk*...


aku tsntap la lg...

TRINOLOGI


tempat kejadian : ioi mall @ puchong
masa : 11.30pg till 4.30ptg
tarikh : 24/5/09


adushh rini pun tshopping gak....ni smua gara2 20% Diskaun 4 PMC...cb gak menahan nafsu tp aku tewas utk sekelian kalinya *dlm ati aku juz redha jer laa*....sapo suh xreti duk dediam kat umah kan!!!!pejam celik pejam celik n kluaq msuk butik...setan dlm pala otak trus mendesak *apalg liza yg ko dok jeling2 2 hah,sntap jer laa!!*...




pic taken by Mr.Tee *walhal aku xknal pun apek ni tp bedal jer lerr*
TRINOLOGI

tempat kejadian : Mid V
masa : 11.30pg till 8.00mlm
tarikh : 23/5/09
n3 kali ni lbh bkisar ttg shopping....apa leh wat,memandangkan asyik mega sale ajer....so aku n katy merewang ke Mid V....plan asal juz tmankan katy shopping tp akhirnya aku pun trut tjoin aktvt xbmoral itewwss *wallaweii dpt ilangkan tension*....ada gak laa bebrp brg yg slamat menjd hak milik kekal aku....adushh fenin sehh!!....smpai jer midvalley,kteorg dah mengelupur = lapo so bdezub ke food court!!....aku bedal chicken grilled+longan ice *mmg marvelezz gituzz* ...katy bedal macaroni sup *cam haram xcedap* but thumbs up 4 ABC *mmg padan laa dgn hege yg mahai*....pas pulun m'cekik dgn lahapnya then acara merewang+myentap pun ditruskan dgn jayanya....katy pun sm jer cam aku,rmbang mato bl nmpak itu ini *suh aku ishtigfar ingat Tuhan,hmpehh tull minah sekoq ni*...smbil golak2+cuci mato+shopping...kteorg tawaf hmpir sparuh mall...smpai sesat n melilau cr ladies room n yg klakozz 2 2X kteorg mamam kat food court...dah kering idea n lupo lak apa lg aktvt yg kteorg bedal wat di sana...so uollss layanzz pix laa yerk...
 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting