Saturday, May 30, 2009

$ TeRbAnGLah LaGiiii

Posted by awan terpilu at 12:57 AM
akceli ni cite dah basi tp aku semedang jer xmood nak tlis apa2 n3 so br rini aku tringat nak post cite ni...n3 kali ni nak mperkenalkan katy~sapo katy??...korang tekala,he3...kiranya dgn dia ni mmg gilo2 pala otak aku weii...walau beza umo berthn2 tp sesuai gituzz...yg penting we all maintainzz nokss...aku xtaw la sapo bakal BF2B 4 her??...apa yg aku leh klasifikasikan minah sekoq ni kan~katy = gilo2+sweet+caring+charming+pndai gak msk *bab ni mmg aku ske coz jk aku buluq kan,dia laa pnyelamat aku*+up2date+gilo shopping *sm cam aku sbb 2 leh ngam weii*+walau gilo2 tp rjin study *hal yg 1 ini mmg aku kagum n salute sm ini minah*+cntik *cntik ker...sm cntik cam aku gak taw!!*...apa2 pun there's sumthing special bout her????...no words can described how much i appreciated her presence to my life,only God knows why...



korang nmpak x beg yg disndang oleh katy itewwss??...2 laa dia beg MNG hasil tangkapan @ midvalley stelah kteorg kluar msuk butik cm pmpuan giloz...*hadiah ikhlas pnuh ksih syg dr aku n abgnya*...katy kan smbung blajo pasni *mesti kteorg kan windu sm ini bdk*...


aku tsntap la lg...

TRINOLOGI


tempat kejadian : ioi mall @ puchong
masa : 11.30pg till 4.30ptg
tarikh : 24/5/09


adushh rini pun tshopping gak....ni smua gara2 20% Diskaun 4 PMC...cb gak menahan nafsu tp aku tewas utk sekelian kalinya *dlm ati aku juz redha jer laa*....sapo suh xreti duk dediam kat umah kan!!!!pejam celik pejam celik n kluaq msuk butik...setan dlm pala otak trus mendesak *apalg liza yg ko dok jeling2 2 hah,sntap jer laa!!*...




pic taken by Mr.Tee *walhal aku xknal pun apek ni tp bedal jer lerr*
TRINOLOGI

tempat kejadian : Mid V
masa : 11.30pg till 8.00mlm
tarikh : 23/5/09
n3 kali ni lbh bkisar ttg shopping....apa leh wat,memandangkan asyik mega sale ajer....so aku n katy merewang ke Mid V....plan asal juz tmankan katy shopping tp akhirnya aku pun trut tjoin aktvt xbmoral itewwss *wallaweii dpt ilangkan tension*....ada gak laa bebrp brg yg slamat menjd hak milik kekal aku....adushh fenin sehh!!....smpai jer midvalley,kteorg dah mengelupur = lapo so bdezub ke food court!!....aku bedal chicken grilled+longan ice *mmg marvelezz gituzz* ...katy bedal macaroni sup *cam haram xcedap* but thumbs up 4 ABC *mmg padan laa dgn hege yg mahai*....pas pulun m'cekik dgn lahapnya then acara merewang+myentap pun ditruskan dgn jayanya....katy pun sm jer cam aku,rmbang mato bl nmpak itu ini *suh aku ishtigfar ingat Tuhan,hmpehh tull minah sekoq ni*...smbil golak2+cuci mato+shopping...kteorg tawaf hmpir sparuh mall...smpai sesat n melilau cr ladies room n yg klakozz 2 2X kteorg mamam kat food court...dah kering idea n lupo lak apa lg aktvt yg kteorg bedal wat di sana...so uollss layanzz pix laa yerk...

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting