Wednesday, February 8, 2012

Ini Semua Kerana Voucher

Posted by awan terpilu at 1:11 AM
sprt tajuk di atas tu *tetiba aku tgelak sndiri*...leh lak nak salahkan Voucher...nt xdpt dah pasni br aku mau meraung!!...

ni smua gara2 dpt RM30 Voucher...akhirnya tsentap gak lg *syg+rugi lak jk xtebus bli,akakaka*...




pekena Nando's dl...motif asal snap Voucher tu kat dlm Nando's adalah utk menunjuk pd en.suami yg sbenarnya,bininya dah mmg plan nak gi serang itu tempat *knyang perut br ada tenaga nak plih2 nt,akakaka!*...

sbb aku dah bkenan sgt dgn bag Vincci br iteww *the latest 1 wokeyy*...sanggup laa aku nak ckupkan nilai *br leh dpt paper bag tu hah*...than minus dgn Voucher RM30 yg aku dpt tu...so ok laa,just top-up lg skit $...ohh paper bag br itu sgt best+mama aakif sgtlaaaa ske ske ske,HeHeHe!!!...




maka hasilnya adalah......................................





lastly-------->my additional item T___T


2 comments:

Asue on February 9, 2012 at 6:40 PM said...

wedges biru tu santekk..:)

awan terpilu on February 9, 2012 at 8:18 PM said...

ohh asue,aku skrg ni kemaruk wedges laa fulakk,hahahaha

rs cam nak bli wedges nak ckupkan 12btg kaler luna laaa

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting