Tuesday, February 21, 2012

Aakif Dah Ada Motor

Posted by awan terpilu at 2:54 PM
skrg aakif dah ada moto (@__@)...knp aku blikan moto???...
sbb bln 6 nt,umo aakif akan genap 2thn...ini hadiah birthday aakif...sj jer aku blikan awal coz aku tgk aakif minat moto+ske naik moto en.suami+ske kuda2kan aku *ni sbb utama,akakaka*...

ml2 aku plan xnak bg aakif tgk dl...nak simpan perap jer dlm box gedabak tu smpai bln 5 or smpai 6/6...tp xleh tahan laaa,meronta2 lak ati aku *see,again & again,mama aakif  yg excited tlbh*...so the day moto ni smpai,smpai jer aku kat umah dr opis...bdezup aku gi serang umah mak mertua yg hnya sekangkang anak kera *aku dok sebelah umah mak mertua yg pintunya lain2 wokeyyy*...

than beserta dgn hasutan kak ipar 2nd aku yg suh bk iteww kotak...maka hrus laa aku bk gak...tu diaaaa,bl aakif nmpak jer moto ni...tsengih2 anak aku smbil meloncat2 kegumbiraan...xsabo2 nak melompat naik atas moto tu hah!!!...







tadaaaaaa..........advance birthday present for aakif (^__^)(~.~)





Battery Operator Bike...moto ni aku bli kat FB,gi jenguk MY Baby Store...
mcm2 brg baby ada taw...mmg rambang mata...time aku nak bli moto aakif ni...ada gak aku berkenan 2-3 brg lg *tp seb baik sempat mengucap weii*...takpe2,aku dok dendiam dl...kmpul $ kaw2 *leh tak plan sentap brg utk anak kedua lak nt*...HAHAHAHAHA...

Item Code : B/O Bike # 34072
Non-Members' Price: RM269.00
MBS Members' Price: RM242.00




aksi bdk yg excited dpt moto...



ini adalah aksi2 yg aku rakam pada 20/2/2012(@__@)...



 gaya seorg pelumba litar...sungguh bergaya anak aku *gaya,mutu,keunggulan*...
pg2 celik jer mata,nmpak lak ada muka aku...toleh kiri kanan trus msuk blik kedua cr moto...pastu mundar mandir dpan tv...tup2 tnmpak lak spec mata itam ala2 rossi *wan+atok aakif yg blikan*...xsempat aku nak sorokkan,hruslaa bg...jk tak,melalak terpekik laa aakif!!...so itu laa hasilnya,kacak bergaya bercermin mata itam di pg2 buta ronda2 dlm umah...ml2 ok jer,pastu excident langgor dinding kat blakang aakif kat tepi pintu tu hah *aku bantai gelak weii*...pastu aku gi lawat tmpat kejadian coz aakif memekik lak suh aku tgk tangan dia yg xcedera tu,HAHAHAHA!!!!!...


bl aakif dah tido...time tu laa br aku dpt nak kmas umah...tetb tringat lak spec mata itam ala2 rossi yg aakif dok sakan pkai td...cr pnya cr,xjp2 gak...rupanya aakif dah sorok dlm bekas tu hah *pndai anak aku smpan spec mata dgn wisel loceng yg aku bli kat keling babu roti,HeHeHe*...



0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting