Sunday, February 26, 2012

Reka Zone@IOI Mall

Posted by awan terpilu at 1:03 PM
kali ni nak cite ttg playground yg berbyr dlm ioi mall...tmpat ini ada kat area new wing *actually dah byk kali dah aku lintas lalu dpannya*...tp xpnah nak msuk pun???!!...so aritu gi jenjln ke sn,aku nekad mau serang masuk itu tempat...dgn alasan nak explore itu tempat coz selama ni asyik intai dr luar kaca jer (@___@)...

anak2 zaman skrg sgt beruntung...skrg ni nak main pun...dah ada tmpat yg ada 
berair- cond...tempat yg chantek bagai...aku dl kecik2 main kat playground cap2 ayam ajer (~.~)...bl tgk aakif happy lari ke sana ke sini,mama pun happy gak *kesian gak jk asyik tperap kat umah ajerr*...mama+papa berhabis $ skit kat aakif pun takpe,asalkan aakif happy *tb2 lak emo*...mama+papa dl pun xde laa nak mers main kat tmpat2 camni,gi tgk ikan cam kat SINI...mkn2 cam INI...



so sblum mama aakif terus merapu or tb2 ter-EMO tlbh...jom layan piccassss....




















tah apa yg aakif borak kat situ??...pndai dah anak aku nak berkwn...










pling lm laa aakif tercegat kat section ni...coz ada byk bola yg coloufull!!...


aakif ske kutip ball2 ni hah...pnyalaa melambak2..

bdk yg tgh pkir apalg nak wat pastu...dah ml confius laa tu coz byk sgt bola,hahahahaha...









masukkan smua bola2 kat bhgn tgh tu...nt bola2 tu smua akan disedut dan melantun laaa ke atas...time tu,smua bdk2 mengelupur laa nak gi kutip *aku lak time tu tkut weii kne muka...siap tepis2+menyorok lg,hahahaha*...




time ni laa,aakif kne buli dgn sorang anak cino...geram sungguh aku...br aku nak bgun,bapa itu bdk sudah kasi mrh sm anaknya *lega ati aku*...kesian aakif tp still gak xmau mengalah...nak gak kutip2 bola2 tu smua!!...






alahai anak mama yg dah pndai main mcm2...ske sgt laa tu dpt berlari bebas ke sana sini...dpt wat mcm2 benda *ari pelepasan utk akif,hahaha*...





byk2 mainan kat situ...yg ni yg pling aakif ske!!











ohhh ckup bkenan dgn ini umah...yg ni lm gak laa aakif dok pulun main smpai xbg chance kat bdk2 lain main,hahaha...bertawaf aku kejar aakif keliling umah tu hah!!...








amboi ske sgt...siap baring bagai...kat umah kteorg pun,ada 100pcs ball kaler2 cengitu *tp tpaksa aku sorokkan dlm box*...lau tak sorok,confirm camuk umah dibuatnya!!...


















tgk tu,anak aku yg xpuas2 lg nak main kat situ...papa ttp busy cam bese (^__^)...aakif now dah ml kemaruk nak main slide (@__@)...

Entrance Fee aku msuk aritu $10.00 utk bdk 2thn & below...jk jd member,hege murah skit laa...pd aku ok laa harga tu,blh laa utk hiburkan ati anak (^__^)...pastu sila bw stokin,kne pkai stokin dlm tmpat tu *mama/papa+anak mmg kena pkai*...seb baik aakif pkai stokin aritu *sudah jimat di situ*...tp mama knelaa bli stokin *rs cam tah apa2 tah tp demi anak,bli laa jugak*...ohhh br aku  perasan,hege stokin aku utk aritu $4.00 taw!!! *mahal weii sdgkan pegi ari cuti pd 7/2/2012*...


kat sini pun ada disediakan Party Package...pastu ada gak servis utk tinggalkan anak kat situ smentara mak2 bapak2 bdk gi shopping *jk aku nak kne pkir 1000kali jk nak tinggalkan aakif kat situ,HeHeHe*...



0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting