Saturday, February 18, 2012

Evamatic Mate Upin Ipin + Islamic Soft Book

Posted by awan terpilu at 11:57 PM
mmg dah lm aku cr benda ni...at last dpt gak bli utk aakif...ada jp kat littlewhiz tp bapok mahal gilo...plan bli utk tkar tilam yg kami anak beranak dok pelasah pkai tido telangkang telangkup siang dan mlm saban ari *sjak ada aakif,mmg aku penduduk tetap hall dpan*...cm br2 ni en.suami sudah join "our club"...

so nak dipendekkan cite,aku taw ttg evamatic mate ni dr blog shila ni *aku pembaca setia blog this lady*...apalg,bdezup aku g terjah FB si penjualnya dan trus PM dia...oleh krn permintaan yg begitu mengalakkan,stok pun cam pisang goreng panas...aku kne tungu stok yg lain smpai...tp sbb aakif yg kemaruk upin ipin+mama aakif yg excited tlbh...so hrus aku tngu jugak dgn pnuh sabar *tp bl brg dah smpai,lambat gak aku gi ambil coz busy semedang*...than apa yg membuatkan aku  beria2 nak gak bli evamatic ni coz heganya yg murah!!...ada jp penjual lain dlm FB yg jual evamatic mate ni tp tah laa...aku lbh tertarik kpd penjual yg ini *sbb tnmpak ada upin ipin!!*...mmg plan xnak bli yg mahal coz nak pkai utk wat aakif guling2 main2 kat dpan hall ajer *kat littlewhiz mahal ya rabbi weiii tp kualiti mmg tip top!!*...






 muka bdk happy coz teruja sesgt!!...another customer yg sgt berpuas ati dpt berjp dgn idola wlau hanya di atas tikar,HeHeHe (@__@)(^__^)...

 aakif tgh pkir nak watpe lg pastu...aakif kenal kakak upin ipin taw (@__@)...
pastu aku suh cr nenek upin ipin,jenuh aakif cr tp xjp2!!...
coz pic nenek upin ipin mmg xde dlm tu ,hahaha!!!...


entah apa laa yg klako sgt tu??...skrg ni aku dlm proses nak ajar aakif nama kwn2 upin ipin lak...cam cat,bird,kak ros...aakif dah reti tunjuk *ohhh mama so proud of you aakif*...

EVAMATIC MATE UPIN IPIN $45.00,ni hege utk self collect...jk post out by post laju,rsnya tmbah lg $7.00...so sesapa yg berminat,gi jenguk kat sini lil one's closet *jk dia ty korang taw dr mn,bgtaw laa dr blog aku or liza jpj pdg jawa,hehehe*...sgt snng berurusan dgn dia+her hubby...ritu hubby dia siap anto brg2 yg aku order smpai ke depan opis aku (^__^)...



+


ADDITIONAL ITEM



BUY 1 - RM33 (EXCLUDING POSTAGE)
BUY 2 - RM65 (EXCLUDING POSTAGE)
BUY 3 - RM96 (FREE POSTAGE)
BUY 4 - RM120 (FREE POSTAGE)
BUY 5 - RM158 (FREE POSTAGE)

1. MENGENAL ABJAD
2. MENGENAL ANGKA
3. MENGENAL ANGKA ARAB
4. MENGENAL BENTUK
5. MENGENAL WARNA
6. FROM ALIF TO YA
7. MY TODAY'S PRAYER
8. IT'S PRAYER TIME
9. ASSALAMUALAIKUM
10. WAKTU SOLAT

Material : High quality soft fiber material
Size: 16.5cm x 16.5cm
Language: Malay, English and/or Arabic



yg ni pun aku bli dr lil one's closet...ada byk pilihan taw...but at the moment,for the new beginning...aku nak expose aakif pd huruf2 yg mudah camni dl...but aku noticed,aakif sgt ske & he enjoyed the book *ni mesti sbb colourful+fun*...



 bhgn dalam Islamic Soft Book...

klako taw,aakif asyik tnjuk kat pic giraffe tu...ml2 aku heran+dok pkir knp???pastu trus aku tringat,hehehehe...ni mesti sbb ini...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

pengalaman pertama aakif...cite menarik+merapu mama aakif kat SINI...
betul laa,bdk2 ni cpat blaja+cpat ingat...

2 comments:

Asue on February 20, 2012 at 10:38 PM said...

eh bestla soft islamic book tu..dh lama aku cr..bsr x?

awan terpilu on February 21, 2012 at 11:55 AM said...

asue

mmg best taw!!xbsaw,kcik jer...soft material,so leh lipat2 & leh bsuh...pd aku mmg bagus sesgt for learning process...aakif ske taw selak tgk,niza pun ske ajor,kakakaka

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting