Wednesday, December 24, 2008

PeNgHuJuNg TaHuN 2008..........

Posted by awan terpilu at 3:33 PM 0 comments Links to this post
sedar xsedar dah nak akhir tahun,so slamat tingal 2008...sesungguhnya byk kenangan pahit & manis yg aku alami *menipulaa jk xdo kan*...yg klako tahap gaban pun ada gak,yg cedih pun ado gak tp aku ni kan jnis yg xske nak pkir benda2 yg cedih!!watpe,wat sesak pala otak & hang memori otak aku ni hah!!...

sedar xsedar gak,dah 1thn 4bln aku koje gomen...mmg xsm cam koje private...anyway layanzzz jer laaa coz tmpat cr rezeki gak kan...yg penting ado koje & tiap2 bln ado gj:)...life spanjang thn 2008 pun rsnya cam menarik gak,cm thn ni aku dah kehilangan "pak ngah"...xsngka thn lepas kehilangan "pak usu" then thn ni kehilangan lg sorang ahli keluarga mak aku...mayb aku xsesedih family depa coz aku xberada di tmpt depa but i do felt,there were someone missing in our bunches of family...so no one else can replaced them in our heart & memories...pas2 lak sjak keje gomen ni hah,badan aku yg slim,yg cute miut dl,kini trus mendadak naik bulat jdnya,adusss tension2:(...ni smua gara2 slalu ado "mkn free" kat jabatan aku ni hah!!nak tolak syg lak,so aku bedal gak laa...yg aku geramkan,smua caterer yg diorder...cedap2 masakannya!!...

nmpak
gayanya kne start pikior
"apa azam tahun baru 2009 aku"??apa yerk??...rsnya kne plan diet kaw2 tp dpt ker??...saving $ lbih hebat tp dpt ker??...
tp yg pastikan,kne dptkan lesen kete,skrg ni dah 2kali re-new L,kne pnjangkan smula rmbut then kne wat style rmbut yg lain kot nt ('',)

Tuesday, December 23, 2008

RaNgKaiAn PrOdUk RaMbUtKu......

Posted by awan terpilu at 12:34 PM 0 comments Links to this post
ni lak produk sampingan utk rmbut aku...aku mmg ske brand JS coz dr rmbut lurus then wat kerinting then lurus smula,aku noticed mmg byk salun gn produk ni hah...yg kaler biru tu cam serum/protein utk rmbut kering...yg brand WELLA ACTIN 2 lak aku gn time nak wat steam kat sebuah salun kat subang...aku pun tpengaruh bli produk 2 coz amoi salun kt elok n sesuai utk memulihkan smula rmbut yg telah diwarnakan...aku bli kedua2 produk ni kat kedai produk rmbut dlm summit usj...korang taw tak,bli kat kedai camtu hege lg murah taw!!...jk korang bli terus dr salun rmbut,conferem laa amoi2 or apek2 tutuh hege kaw2 kat korang...aku dah xlarat+nak muntah pikior bli brg2 penjagaan rmbut ni!!...so aku try dl dgn 2produk ni *akan btkar produk lg jk tpengaruh*

ni la dia produk rmbutku yg terbr...ni aku t'beli gara2 tpengaruh dgn iklan maya karin 2 hah...pas2 lak memandangkan aku dah mengdyekan rmbutku maka t'jd la kerosakan yg maha hebat n perlu dibaiki...sdgkan sblum ni xpnah tpkir nak pkai coz hegenya mahai gak weii...terbang gak RM aku berpuluh2 gituzz...sblum ni juz pkai produk murah ajerr...

Monday, December 22, 2008

Lawatan Ke Kilang Nestle@S.Alam

Posted by awan terpilu at 8:38 AM 0 comments Links to this post
sayonara...


 m'persembahkan rombongan cik kiah ku...

briefing time from one of the Nestle's Staff

pija & me...mak aikkk terasa kerdilnya aku ditepi pija...
tinggi benor dak pija ni...ahh xksah la yg penting kteorg maintain vogue gituzz
*ada mcm staff makmal tak??*
******************************
19/12/2008 (Jumaat)

xsngka lak nama aku tplih utk join rmbongan ke Kilang Nestle *rombongan cik kiah*...anyway enjoyzz gak *coz dpt bedal minum nes+kit kat kaw2* cm kaki jer melecit coz kne pkai safety shoes yg cam ronald mcdonald pnye *ilang skit mood keghairahan aku*...kan snng jk bg jer aku sarung ksut phua chu kang...mmg azab gak merewang dlm kilang 2 dgn ksut gedabak cengitu...apa pun aku ttp maintainzz n enjoyzzz nokks...

Thursday, December 18, 2008

My ShOeS CoLLeCTiOnZZ

Posted by awan terpilu at 10:54 AM 0 comments Links to this post





ni ler dia sparuh dr koleksi ksut2 yg aku ada skrg ni tp ado gak yg dah rosak...bg kwn n ada gak yg dah m'jd penghuni tong smpah...dl aku xske bli ksut...pkai laa smpai cekang tapaknya...tp camne tah,sjak aku sewa umah kat tmn miharja smpaila skrg...aku dah gilo lak bli ksut...tp ksut2 aku brand bese2 ajer...xdela yg mahai smpai beratus or beriban hegenya...korang caye tak,ada sparuh dr ksut2 ni yg aku xpkai lg tp aku bli lg n lg n lg...entah bl la nak stop habit cengini yerk...membazir ker*a'ahh xksah laa coz $ aku sndiri*...tp aku rs cam 1 kepuasan taw bl dpt bli ksut...

This is Me

Posted by awan terpilu at 10:13 AM 0 comments Links to this post
 
yuhuuu its me....actually ni 1st time aku create blog...tetiba lak tangan gatai godek2 pc then ada lak member ajak b'blog so aku layanzz jer laa...memandangkan aku ni ORG BARU dlm blog so terkial2 aku nak menaip & blajo mengperhiaskan+mencanggihkan blog aku ni cam blogger2 lain *sila beri tnjuk ajor pdku*...

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting