Tuesday, July 17, 2012

Sneak Preview -----> Aakif's 2nd Birthday Party In Progress

Posted by awan terpilu at 10:04 AM
ni selingan utk ske2...utk tatapan mama aakif yg kerap dok belek blog sendiri setiap minggu/setiap bln (^___^)...khas utk tatapan kengkwn aku yg ske bc blog aku ni hah *walhal blog aku bkn femes mn pun*...

kjdian ini berlaku mlm sblum sambutan birthday party aakif (^___^)...ni keje2 selerak umah dimlkan time aakif+papa aakif dah tido!!...ohh sgt aman ketika itu,wlau mata dah sangap tp demi anak...aku sanggup weii *sapa yg xsyg anak oiii*!!...



tadaaaa smuanya demi ANAK...........................




Aakif's Goodies Bag
1st step,mau kasi chantekkan ini plain brown paperbag


jajan2 kasi humban dllm paperbag

Biskut Oreo Bersalut Coklat
yg ni mmg sedap,siyes xtipu...agak manis tp ok laa coz namanya pun coklat kan???!!
ni xleh humban dlm paperbag (^___^)...yg ni kasi showing-off atas meja sbelah kek birthday aakif sblum mau kasi NGAPZZZ...

pd  mulanya benda ni mungkin xde!!!...tp gelut gak kwn opis aku, usahakan cr pic upin ipin tu hah...tup2 ada lak+kuantiti yg aku nak dpt disediakan...time gi ambil benda ni,awal2 aakif dah pekena seketul...aku minta rs skit,tarak kasi ooooo!!!

segala mcm khazanah utk birthday party aakif...mama aakif yg gigih menahan mata yg mengantok...demi utk aakif yg xbrp nak phm tp mama yg excited terlbh!!...






segala jnis proses camukan di ruang tamu tatkala aakif dah terbongkang tido dgn nyenyaknya!!...segala keje2 ni turut dibantu dgn tenaga pekerja yg di import khas dr selayang (^___^)...atok+aunty ila yg sm2 membanting tulang...tiada gmbar disertakan krn atok+aunty ila agak "seksi" itu mlm,akakakaka!!...








dan ini adalah benda2 yg aku order semata2 utk birthday party aakif (^___^)...smuanya ni ada aku order awal 1/2 bln sblum tarikh majlis aakif...so far mmg aku puas ati sesgt...servis yg bgus+hege yg berpatutan...


:: Vendors Birthday Party For Aakif ::


MyKhalish Photography & Design
Wan's Party Shop
De' home project
ZQ Craft
2nd Birthday Cake Aakif




 E-Card Invitation 

Custom Party Banner 2 (Shape E)



 Upin Ipin Banner

Happy Birthday Balloon

Tag & Sticker

Happy Birthday Crown

Red Velvet Cake 12"




Sekian, tamat sudah...pasni kan menyusul ceritera ttg majlis birthday party aakif (^___^)(-____-")...



0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting