Thursday, December 6, 2012

Aku Dan Coach

Posted by awan terpilu at 1:17 PM 0 comments Links to this post
dah lm terperap simpan as a DRAFT ini tajuk (^_____^)
arini br mood rajin tetb muncul tanpa diduga tanpa dipinta...hurmmm, so now mama aakif nak start merapu meraban coz dah lm dok pendam cite ktkan...

selain dr ksut sbg pelengkap gaya...kte org pmpuan ni mmg GILA bli handbag kan????!!!
jgn laa xngaku weii, jgn ty aku solang jer...melambak kaum sejenis aku kat luar sn pun, penyakit yg 1 ini mmg ssh nak ilang...xckup dgn ksut yg melambak yakkk dlm gobok ksut tu...pastu dok gelut rembat bli handbag lak (^____^)...handbag2 skrg ni lak, dah melambak cam ikan kat pasar pastu mcm2 brand lak ada!!!...dr yg mudah nak sebut smpai terbelit2 lidah nak sebut jenamanya,hahahha...murah ada mahal pun ada, so tepuk dada ty diri tgk poket...klau dah ske, truslaa SENTAP tanpa segan silu, he3!!!...

ok laa, sbb ada kwn2 yg berty ttg handbag mahal yg aku ada...wlau cm ada 3bj jer yg pling mahal laa aku rs, yg pling mahal aku bli sepanjang dah bekerja gov ni hah...so aku tepek+cite laa skit ttg handbag2 yg aku ada *wlau bkn LV/PRADA/GUCCI*...tp ada aku kesah!!!!...insya allah jk ada rezeki lbh ATAU dpt durian runtuh ATAU duit jtuh dr langit ker, mau kasi sentap LV/GUCCI sebijik (@________@)...







ni laa 1st handbag COACH aku (^____^)...ms tu br gak keje gov *blum genap 3thn lg*...ms tu br ml knal apa itu cap Coach???...ms tu br ml nak berjinak2 laa kiranya (-______@)...sbb hegenya yg agak mahal time tu, than siap ada pakej lg...jk aku sentap sebiji Coach+sebiji Nine West, maka akan dpt dgn hege RM1000+++...apalg, aku pun trus sentap...atas alasan ini 1st handbag ter-mahal yg aku pnah bli...hruslaa ini handbag dijdkan  
"HANDBAG HANTARAN"...


xtaw ni apa code???...sudah lupa daaaa, godek dlm pakcik google pun tarak jp ooooo....



yg ni lak, 2nd handbag COACH aku (-_____-)...sentap coz dah genap 3thn keje gov, maka dpt laa mers "duit kwsp", he3!!!!...xpnah2 bli handbag kaler ni, 1 ari tu dok godek2 pakcik google...trus terpndang kat ini handbag, time tu design ni br gak released...sbb ske pnya psal, dah jtuh chenta sesgt laa ktkan, trus sentap bli dgn hege RM800++...btw, ini handbag bkn SENTAP bli di msia tp pesan dr Nek...


 Coach 14783 purple Kristin Leather Hobo Shoulder




tadaaa ni lak my 3rd COACH in the house (^____^)...tsentap gara2 bkenan dgn ini design slepas tgk kazen en.suami bli...kazen en.suami sentap kaler soft peach...sbb aku dah berkenan laa sgt...aku pun roger Eta *kazen en.suami* trus ty katne dia sentap & trus sentap bli sebiji (@_____@)...bak kt eta, "dah hang berkenan so sentap jer laaa, yg penting kte xsm opis than xsm kaler kan...duit masing2 kan so APA ADA HAL"!!!...


Coach 17599 Ashley Signature Sateen Hippie Black 


Mood Dah Jauh Ke Laut......

Posted by awan terpilu at 12:06 PM 0 comments Links to this post
yuhuuu, adoyaii dah lm sungguh blog aku ni terabai!!!...tergendala sungguh byk cite2 best xbest syok xsyok yg aku peram lm,he3 (^_____^)...

jgn kt berblogging *merapu  meraban*...berFB, Instagram, Online Shopping & segala mcm mak nenek laaa...smuanya dah jauh KE LAUT!!!...

sjak dua tiga menjak ni, mood nak menulis blog terus ilang - NO MOOD...
tb2 jer trus snyap trus jd pendiam trus sunyi sepi...yg aku rjin, dok belek2 bc blog2 blogger lain yg mostly adalah feveret aku (-_______-)...walhal dlm ati dok mengelitik nak menulis blog, meluap2 nak menulis pelbagai story mory yg berlaku disekeliling aku+dlm khidupan aku *yg blh dikongsi bersm korang laaa*...dok gatai tangan nak meng-upload pelbagai gmbar...dok gian nak bercite ttg nak chantek2 gedikkzz2 dgn korang smua!!!...

ohh hrap2 sgt, pasni aku pnya kekuatan+kerajinan utk menulis blog aku yg dah terabai ni hah!!!...xksah laa wlau xrmai followers wlau xdiiktiraf...yg penting ini benda yg aku ske buat+benda yg wat aku happy &  puas ati (@_____@)!!...



 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting