Monday, January 9, 2012

Make-Up Remover

Posted by awan terpilu at 2:36 PM
bl dah ske make-up *or those yg ske make-up tebal2*...hruslaa ada benda ni dlm list make-up masing2...kali ni aku nak share dgn u all ttg make-up remover...dl time blajo kat U,$ pun xbrp nak ada...so dl aku pelasah gn Johson's Baby Oil ajer *now baby oil dah beralih pd my uchuk lak,wat gn utk korek telinga dia,hahaha*...1 more thing,aku nak cite ttg Johson's Baby Oil ni...jgn sapu kat rmbut korang or rmbut anak...coz rmbut kan jd lbh kering!!...gn as make-up remover pun cam xbrp sesuai gak laaa...coz bl sapu kat eye/lip,it will be too oily *pd aku laa tp xtaw jk sesuai dgn org lain*...

bila dah bekerja...dah jd wanita bekerjaya *ohhh bangga skit pd diri sndiri*...dah pegang+rs+cium duit dr hsil titik peluh sndiri...br laa aku bli make-up remover yg mahal skit *skit jer mahalnya,still mampu milik laa*...pd aku,byk2 make-up remover yg aku dah try,Loreal is the best!!...even though the price a bit expensive but it really works on me(~.~)...sgt bgus dr segi testur+kesannya!!...bau pun wangi o_O...

my main point here,melabur laa skit utk bli make-up remover anda...gnlaa cream/pencuci yg khus utk bhgn mata&bibir coz kedua2 bhgn itu amatlaa sensitif+nipis!!...ni pun aku menulis atas pengalaman sndiri (^_^)...sharing is caring right???...


1st Make-up Remover yg aku bli kat Watson@Sg.Wang,ahakkkzzz...ml2 aku taw psai make-up remover ni coz amy quek *amoi opis lmku* yg rekomankan...baunya lbh kpd lemon...aku pkai jap jer coz rs cam xsesuai laa dgn kulit muka aku...aku rs kulit jd kesat/kering skit...pas2 bl terkena skit kat mata,YA RABBI,pnya laa pedih!!!!


My Favourite\(~0~)/
 MOST RECOMMENDED

benda ni salah 1 item yg ada dlm set hantaran kawenku dl...ohhh sgt ske+best...sgt power even tho mascara maybelline  yg water proof yg degil tu pun...sgtlaa snng nak cuci gn benda ni...gn skit jer tp kesannya mmg superb!!

yg ni aku gn selang seli dgn 2benda yg kat atas tu hah...ni pun ok gak,hege pun murah skit dr Loreal...


and my favourite+my choices are..........




0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting