Saturday, January 28, 2012

Terjah Panggung (@_@)(~.~)

Posted by awan terpilu at 1:25 AM
tarikh :26/11/2011
lokasi : GSC@ioi mall

skrg ni br bkesempatan nak tepek pic+membebel ttg ini entry...wlau cite dah basi tp ada aku kesah,hahahaha...sblum ni byk upload pic dlm FB jer tanpa cite *so dlm blog,blh laa aku merapu meraban tah apa2 tah*...

hajat asal kteorg nak g terjah panggung just kami berempat+aakif...tb2 kesian lak kat kak long+kak ngah,so kasi undur blk en.suami pnya kete...maka angkot laa depa skali *kelam kelibut laa depa g mandi pg tu coz nak join merambu*...konon nak tgk cite kucing ni coz nak gelak2+released tension *konon2 laaa,cam laa hang stress sgt liza oiiii*...than kononnya nak bg my uchuk dok dendiam happy2+gelak2 dgn kakak2nya tp hampeh...hampeh disini ditujukan khas utk my uchuk kerna------>my uchuk leh lak bantai nangis+wat lorat+ajak aku main tkar2 seat dlm panggung wayang *beserta aksi "buka kedai kopi" tp xberkesan gak*...ingatkan dah bg "candu" bak kata katy,aakif nak tido laa tp hancusss...

pujuk pnya pujuk xlut gak so tpaksa laa aku kluar membw diri bersm anak *dlm tidak kerelaan nak kluar pun tp sy kan menurut perintah,ahahaha*...so merewang laa ke segenap penjuru ioi mall melayan karenah aakif *en.suami+niza+majid+kak long+kak ngah dok sronok bntai layan cite*...aku gak yg melepas,sob sob sob...






perkenalkan ini laa kakak2 aakif...kak ngah+kak long *anak2 kak ipar 1st aku*
ni laa dia kwn gado aakif kat umah MIL...kwn main2+geng wat camuk umah aakif *bkn geng bdk skolah wokeyyy*...depa ber3 berpadu tenaga+idea time wat camuk kat umah aku...depa laa intan payung pengarang jantung ati limpa pd ajis+aku+niza+katy...ohh katy ske keletup kepala depa *kak ngah pling ketegag yg rabbi*...aakif pun dah msuk dlm list katy gak!...





perkenal kan lak,ni laa kak ipar 2nd aku ---->niza
dl keje klinik tp sjak alahan truk pregnant...now dah jd housewife spenuh masa merangkap asst pd MIL aku *tlg jg kak long+kak ngah+aakif+qisha*...



niza+majid---->a mommy & daddy to be soon
xsabo nak tngu anak niza kluar...bkn apa,nak tgk anak dia lorat cam sapa???...niza kt aakif lorat+lasak,so nak tgk laa anak dia camne lak  
*ohh tak lm lg,ada geng br dah kat  umah kteorg*...
aakif dah start dah xreti dok dendiam
aksi spontan aakif+pic gedikzz2 mama aakif with papa

mama+papa+aakif






jalan pnya jalan...tnmpak ini KEDAI,msuk dlm jeling2 akhirnya tsentap gak *skali lg diuji,main kejar2 dgn aakif dlm kdai*...tp sbb aku yg mmg ske bab2 perabis $ ni hah...so aku layanzzz jer laa,akakaka T____T...






2 comments:

QielaLuv on January 29, 2012 at 10:45 PM said...

waaaaaaa ~~ byknyerrrr

awan terpilu on January 30, 2012 at 12:34 AM said...

qiela>alahhh xbyk mn pun (ada lg byk kan nyusul,akakaka)...kdai $5 jer laa,so leh laa rembat byk skit:)

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting