Thursday, January 19, 2012

Aakif's New Pyjamas......

Posted by awan terpilu at 8:29 AM
ohh kini aku ml kemaruk bli pyjamas utk my uchuk (^__^)...dl ms my uchuk baby,aku xtaw+xreti nak bli bj tido cengini...ms tu pun aku xbrp nak mahir lg godek2 dlm FB!!...now bl aakif dah bsaw *smakin lorat+lasak*...aku sudah expert+rjin+kemaruk lantas trus tsentap bli pyjamas ini mcm...ml2 aku sarungkan pd my uchuk,my uchuk agak kehairanan but after a few minutes...his jumping aound with a big smiles on his face!!!...ohh tatkala melihat raut wajah anak happy cam2,ati ibu mn yg xsyahdu+terusik bl tgk anak happy...aku taw pasti my uchuk happy sgt coz dpt bj tido br dgn karakter kartun feveretnya *now my uchuk sudah ml kenal kartun+ske sesgt pd elmo+angry birds+upin ipin!!*...so pd sesapa yg berminat or tgh mencr pyjamas yg comey2 cute2 cengini...gi terjah FB skrg,cr "Chrysanthemum Kids-Boutique" *she very helpful+easy dealing with* ...


tpkir gak oleh aku...zaman aku dl,rsnya xde bj2 tido cam ni kan???
tp jk ada laa,pasti aku trut mers pkai gak coz mak aku pun dl ske bli mcm2 utk aku *yup selama 6thn aku menjd anak tunggal b4 dpt tittle "kakak"*...



tadaaa..........



my 1st order





 2nd order








latest order



total $159+postage = 6 pyjamas & 2 bibs (^__^)\(~.~)/......



0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting