Thursday, January 19, 2012

Anoth3r Nin3 W3sT For M3 (^__^)

Posted by awan terpilu at 10:28 PM
ini laa hasil sentapan aku time kluar shopping dgn cik laure weng@Pavillion...shopping before sempena nak xmas(~.~)...sronok time itewww,segala jnis butik kteorg terjah msuk...

ini adalah handbag Nine West ketiga utk aku *ohh skrg ni ml ske pd ini jenama*...stelah dibelek2+pendapat dr cik laure weng...maka aku plih ini design dan ini kaler coz....aku xde lg kaler cmni dgn design camni *asyik bli design yg sm+kaler coklat/itam ajerrr*...1st Nine West,dark brown colour...design ala2 cam hobo...sudah agak buruk+kotor...hruslaa aku smpan dlm bekas toyogo *syg lak nak buang,so plan nt nak anto cuci kat kedai bag*...2nd Nine West,red devil colour *merah mak ngah,akakaka*...size xbsaw sgt tp kaler yg menyengat...tp mak aku lak bkenan sesgt so dah lm laa bg kat mak *dah jd hak milik kekal mak aku*...leh tak gnkan reason bli ini handbag coz nak gantikan Nine West merah aku yg dah bg kat mak????....leh pkai tak ini punya reason *ohhh liza,ckup2 laa tu,sila cepat2 tepuk dahi+urut dada*...





0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting