Saturday, January 21, 2012

Alahaiii Jumaat...

Posted by awan terpilu at 2:22 AM
tarikh : 20/1/2012
lokasi : SACC Mall--->PKNS

alahai jumaat dtg lg...penyakit wajib yg 1 ni msih ada...konon xnak kluar tp tepat kul 12.15tgh,trus cabuttt...hajat di ati just nak jln2 tgk2 belek2 tp pulang berjenjet beg plastik gak (~.~)(^0^)...

dan hasilnya adalah sprt ini...dlm pd nak berjimat cermat *jimatlaa sgt*...dlm pd xnak bli apa2 tp msuk jer 1 kdai tu,ohh la la *tringat lagu KRU tu hah,aku ske weiii*...pas2 leh lak ada brg2 yg sgtlaa menarik ati aku!!...so sweet+cute *ms tu dlm pala otak ligat dah bputaq dok pkiq,jk aku sentap benda ni ada kegunaannya*...





1) Little Pink Pail - reason bli coz so sweet...kaler pink lg...aku dah plan dah nak
     letak brg apaT___T...

2) Wooden Hanger from Lovely Lace - bli coz nak ltak kunci2 yg dah ml mlambak
     kat umahku syurgaku tu hah...hrus kne bli coz hanger tuala kartun my uchuk..
     dgn selamat+jayanya en.suami dah pi cangkok kat blakang almari ksut siap dah
     gantung mcm2 dah weii *alahaiiii en.suamiku*...

3) Wooden Birthday Memo Clip - bli sbb cute+colourful...bli utk my uchuk
      *anak xtaw apa pun,mama yg over*...leh tak gn wat gantung2 memo
      dlm umah???...utk peringatan pd en.suami+diri sndiri,hahaha...

4) Fancy Plasti Fork & Spoon - mmg dah lm pkir nak bli tp asyik lupa jer!!...
     skrg ni my uchuk sibok+pndai dah nak mkn suap sndiri...so aku blikan laa
     plastic fork+spoon yg sweet kalernya utk menarik minat my uchuk bg mkn
     bertambah dan utk keselamatan jugak...

5) Tawas - yg ni aku blikan khas utk en.suami...reasonnya nak sental tengkuk
     en.suami yg dah smakin chantek skrg ni (@__@)...

6) Mirror+Comb - bli sbb nak kelihatan chantek time wat keje kat opis...smbil
     menaip surat CTR,hrus mata jeling2 kat cermin+touch up lipstick...
     wlau keje tinggi menggunung, HRMIS cam tutttt tp tetap aku nak
     maintain cun gak,hahaha!!...

7) Wooden Memo Clip - bli sbb cute *ohh alasan yg sm gak dignkan*...penyepit bj
     kayu dgn fancy kerakter kepala kartun...tetap bli gak wlau rs cam kan btambah
     smpah dlm blik aku tp aku nak gak!!...

8) Stabilo Colour Pencil - khas utk my uchuk...ritu aku dah blikan drawing book
     angry bird tp leh lak lupa nak bli kaler pensil *apalg megagau laa anak aku pi
     bantai kakak2nya pnya kaler pensil*...kesian anak aku,xbg lg kat my uchuk coz
     dia keletihan yg amat,ptg br nak tido...so ini ari mmg xde pun main
     gomol2+sondol2 dgn anak T____T...

9) EH! & WW Magazines - yg ni mmg khas utk diri sndiri...ske bc coz nak belek
     ruangan fesyen...WW tu lak aku bli coz teruja nak bc cite pasal Datin Ezurin
     Tunku Ya'acob *wow she so gorgeous,anak 5 tp body...kalah body aku ni
     hah yg br ada sorang anak!!*...


items No.1/3/4/6/7...all of them i bought from here

 

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting