Tuesday, January 10, 2012

Card Wallet (-__-)

Posted by awan terpilu at 2:27 PM
Card Wallet???

The business card holder is also a small wallet. A cute place to keep business cards in your purse or use it as a small wallet on those occasions when you don't need to take your full sized wallet. Can be used to hold your ID, credit cards, cash or even use it to dress up a gift card for any special occasion - makes a great stocking stuffer!

This card holder is made from cotton fabric, the exterior is a beautiful Designer cotton and the lining is chocolate brown cotton. There is a magnetic clasp closure on the flap to keep your cards in place.
Approximate Measurements:
4.5" wide x 3.5" high

ohhh now im in love with this kind of stuff!!...info diperolehi dr sini...sesapa yg berminat leh trus order dr situ coz aku pun dah ada 1(~.~)...pasni kan ada lg 1 design,hahahaha *td jeling2 FB dia trus mata terpaku kat lg 1design maka haruslaa tsentap gak*...

sbelum cuci mata smbil scroll down laju2...aku nak tepek laa card wallet lm aku *xtaw laa card wallet or ada nama lain utk aku pnya benda ni hah??*...sila laa percaye bahwasanya benda ni tlh bersm aku sjak aku dr Tingkatan 5!!...stelah dicongak bahagi bagai smua,maknanya it already been with me for almost 12years!!!...OMG OMG,pnylaa lm aku simpan+loyal dgn benda ni hah(^-^)...xtaw knp laa aku syg sgt??...siyes weii dah buruk rupenya tp i still kept it with me(@-_-@)...aku ni mmg ske simpan byk bussines card *wlaupun aku ni xde wat bisnes sndiri,hahaha*...kad2 salun muka+salun rmbut...dan yg pling byk aku simpan+ske sesgt...off course laa kad2 diskaun or butik2 perabis duit,akakakaka...




My Card Wallet
ohhh sgt syg dgn ini benda...tp akhirnya hrus aku gantikan dgn yg br coz sudah xmuat mau simpan kad lg...sob sob sob...

isi kandungan bhgn dlmnya...




tadaaaa my new card wallet....................







0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting