Wednesday, January 25, 2012

Fancy Stuff VS Vantage

Posted by awan terpilu at 9:15 AM
tah knp dah ada anak ni...leh lak ada hobi br camni...now aku dah ml noticed yg aku ske lak bli benda2 cengini (~.~) *ni petanda hobi br menjurus utk memperabiskan $ lg*...tiap kali bl aku g SACC Mall or others Shopping Complex...skelaa sgt nak msuk+terjah dlm kedai2 yg ada brg2 camni!!...sbb ianya cute+sweet+colourful dan mcm2 lg laa *beselaa bl dah ske,smuanya nmpak chantek+baik,ayat2 skema!!*...




ske pulak benda2 design camni (^__^)...Wooden Birthday Memo Clip & Wooden Clip tu aku bli khas utk my uchuk *tah2 wooden clip tu aku yg kan gnkan dl,hahaha*...paper clip characters kepala singa & badak tu aku sentap kat Memory Lane *till today still xpkai2 lg*...bak kt en.suami,"alaa ayg,apa lg laa tu??bli mcm2,dah melambak dah brg2 ayg,tu nak jd cam aakif laa tu,nak wat camuk bilik" (@__@)...


yg ni aku bli kat booth jualan dlm PKNS...terbang gak $70 utk kesemuanya (^__^)...terlintas lalu dpan booth tu,trus masuk jenguk2...kakak kedai tu kt, "bli laa dik,chantek taw,leh ltak biskut2 or brooch2 adik.lgpun akak nak abiskan stok ni,ambil lbh so akak bg kurang skit"...ohh atas kata2 akak kedai yg sungguh menarik ati maka hrus laa tsentap gak...dlm pala otak dah plan dah,bkn nak simpan biskut2 or brooch tp nak ltak segala khazanah aksesori+brg2 kesayangan aku,HeHeHe T___T...


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting