Thursday, July 30, 2009

Aku Kini Pn.Liza

Posted by awan terpilu at 8:14 AM 0 comments Links to this post

*
*
*
*

Kini Puan Liza


Dolu Cik Liza

Hello peeps......


dah lm aku xmenghapdate blogku ini,dah bsawang dah pun...bkn apa,selain dr rs kemalasan yg teramat+no idea nak tlis...actually aku bz bngat dgn psiapan pkahwinanku...abisla tjongkang-tjongkit+tkangkang+tduduk aku menyetelkan segala benda dr A to Z...segalanya aku uruskan sndiri dgn alasan xnak nyusahkan makbapak aku *plus ada reason yg lain juga disini*...tp bese la dah kt 1st kawen kan then aku lak anak sulung so ada 2-3 benda yg aku xbkenan...ahh psetankan itu smua,yg pasti segalanya dah slamat n aku dah pun berlaki *siyes beb,mmg best kawen ni,ahakzz*...


stelah 2thn 3bln aku bersm si dia,akhirnya aku kini tlh bgelar PN.LIZA dan pujaan ati smpai matiku itu juga tlah btkar status EN.SUAMI kpdku...agak ada rs cuak+nerves stelah bgelar "bini org" tp aku terjah jer laaa...aku ni kan gila2 tahap xbrp la extrem sgt then dah smua org sibok ty bl aku nak kawen so aku pun kawen jer laaa *en.suami siap geleng2+tepuk dahi cam anane dgn karenah bininya yg xbrp nak center*...wahai en.suami,dah dikau kt nak shdup semati dgnku so layanzz kan jer laa bini ko nan 1 ini...byk bnda yg aku kne explore *phm2 sudah,tak kan aku nak cite gak di sini*...byk bnda br gak laa yg aku kne wat n add-in dlm list aktvt aku!!...


tiada lg aktvt bgun dinihari smbil mengular di atas tilam berkuak lentang n segala bgai *kuak lentang bersm en.suami seharusnya la ada,kakaka*...tiada lg maggie greng tapau dr kdai anane or koew toew tomyam dr kdai klantan...jk dl jgn kt nak msk,bli beras kat TAFAZ MAJU pun idak *kdai ini amatla femes bg pnduduk ptrjy*...tp skrg bkn stkat kne msk bg mengalas peyut en.suami yg ada kalanya lapo spanjang ms *sbenarnya aku yg buluq*...laundry basket pun smakin membuncit,jk dl aku kne bsuh bj hak milik sdn bhd tp kini tlh ada ahli2 br...stok bra+panties jgn ckp laa *skrg aku obses membli bra AVON*...skrg ni sepentot+boxer+stokin en.suami trut serta di dlm laundry basket...


jk dl jgn hrap aku nak jejak kaki ke psar tp skrg segalanya brubah...en.suami amatla ske m'heret aku ke psar borong slangor *skrg br aku taw mahai sehh hege ikan n yg sewaktu dgnya*...abisla segala ikan,udang,sotong n mcm2 lg yg aku belek hegenya n berml laa episod aku tawar menawar hege dgn penjaja...xckup dgn itu,en.suami m'heret aku ke BALAJI *ni gara2 tpengaruh dgn bag2 plastiknya yg ada kat umah MIL aku*...memandangkan hege brg yg murah n byk plihan so aku terjah gak laa msuk ke dlmnya *ya rabbi,pnyalaa tengik bau ketiak staff2 kelingnya*...aku rs cam nak wat iklan deodorant,xpun jual brg2 avon kak ipar 1st aku kat depa...aku nak paksa depa bli smbil kt "AVON CAN SO U ALSO CAN",ahakzzzz...jk mlas nak g jauh or tbabas tido di ujung mingu *anda sudah maklum knp bkn,ahakzz*...en.suami m'heret aku ke supermarket HERO la pulak yg tletak dkat dgn umah kteorg...mcm2 laa kami borong *amatla syiok memenuhi troli+teramat lg syiok bl en.suami yg m'byr* n sesungguhnya en.suami amatlaa arif serta maha cekap dlm memilih brg mkn *bkn cam aku coz aku taw mkn ajer*...


apa2 pun mmg lain cr hdup aku pas dah kawen ni...penat jgn ckp laa coz byk keje nak kne wat...selain dr kne lyan en.suami,2org anak buahnya juga trut menjd pengunjung setia di umah kteorg...en.suami pun smakin mengada2 stelah ada aku,dah pndai dah terlalak+tjerit memangil aku mengambilkan sluar la,boxernya la,spentotnya laa *ditegaskan,kejadian t'jd ketika en.suami nak mandi di ujung mingu sj*...xksah laa camne pun,dah dia yg aku plih so buruk baik en.suami hrusla aku trima seadanya...sesungguhnya ketahui la olehmu en.suami yg aku syg sm kamu n ikhlas mejg segala mkn minum pakai kamu *ada anasir nakal+bodek di sini,hrusla start puji en.suami dr skrg*...puji ada makna,mn taw dpt habuan bsaw di kendian ari *raye dah nak tiba weii*...
 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting