Friday, May 11, 2012

Masih Dalam Mood Bercuti (^__^)(-____-")

Posted by awan terpilu at 10:51 AM 0 comments Links to this post
ohhh sejujurnya mama aakif ni msih berada dlm mood bercuti!!...cb nak fokus pd life di opis...tp ati ni dah melonjak2 nak mengelinjang lg,akakaka...rsnya percutian gedikz2 ke uss singapura bln lepas...msih terbayang2 dlm pala otak...keseronokan kat sn,rsnya smpai arini dok tringat...mmg extrem+mmg keje gila laaa ~ mama aakif+papa aakif+acu aakif dok pulun main games dlm uss tu hah!!...

ni ati tgh berbunga2 riang lg smbil nyanyi2 kcik coz esk kan fly...akan terbang naik airasia (^__^)...wlau hnya airasia jer,ahh xkesah laa!!...yg pnting enjoy (-____-")...dah lm aku booking tiket *dlm erti kata lain,setahun weii aku dah booking*...so aku bkn ORG KAYA yerk utk gi berct setiap bln or berkali2 dlm setahun!!...mood utk bekerja dah tinggal skit jer ni...mood bercuti dah melambai2,HeHeHe (-____-")\(~.~)/...


zzzsttttt...zzzssstttt...zzzssttt...zzzzzzzz...zzzstt...



Monday, May 7, 2012

Geng Baru Dalam Koleksi Coach Mama Aakif (-_____-")

Posted by awan terpilu at 2:00 PM 0 comments Links to this post
ohhh utk sekelian kalinya...aku tsentap lg 1 handbag...niat di hati mmg nak stop dah sentap handbag ini brand!!!...tp apakan daya,ada bkenan design lain...tp hege pnyalaa mahal *wlau taw kat butik kat msia lg mahal gila2!!*...usha pnya usha,tup2 mata aku trus terpikat pd ini design!!!...wlau sm design *kaler jer lain* dgn kazen en.suami aku...tp aku dah bgtaw dia dl,yg aku dah terbekenan lak dgn design yg sm cam handbag dia...dia pun kata,"sentap je lah klau dah ske tu,yg tu mmg cun pon lawa plak tu,aku sj je amik kaler yg soft orange tu,sbb xrmai org yg ske kaler camtu"!!...so bl dia dah kata camtu,aku pun xde laa rs bersalah ker apa ker...so mama aakif pun tersentap laaa gak (@__@)...

oklaa utk hege design handbag ni...sbb dah tske maka hrus pejam mata...lantas transferkan jer payment *wlau lutut ada ketaq tp redha jer laaa* (^___^)...



tadaaaaaaa...............................................







ASHLEY SIGNATURE SATEEN HIPPIE
style: F17599 - SILVER/BLACK WHITE

• Signature sateen fabric with crinkle patent leather trim
• Inside zip, cell phone and multifunction pockets
• Snap closure, fabric lining
• Strap with 8" drop
• Longer strap for shoulder or crossbody wear
• 10 3/4" (L) x 11" (H) x 2 1/4" (W)


Wednesday, May 2, 2012

Finally We Are Here...

Posted by awan terpilu at 1:38 PM 2 comments Links to this post
yeyhaaa,finally we are here (-___-")(^___^)
frankly speaking,trip ke sini mmg xde langsung dlm perancangan percutian kteorg utk thn 2012 ni hah...senang cite,mmg xpkir langsung or mmg  xde wat  specific budget pun utk serang ini tempat...tp yer laa,cam ayat yg slalu kte dgr,"rezeki masing2 mn nak taw kan"??!!...

so ni kiranya cam rezeki aku+en.suami...opsss sorry to say,serang ini tempat tanpa bw my uchuk aakf:(...aakif kne tingal dgn naninya kat umah...alasan knp xbw aakif was so simple ------> ini percutian yg tidak terancang+ini budget trip *tp byk BEST oooo*...maka,aakif kne tingal duduk dgn naninya kat umah *alahh just tingalkan semlm jer tido dgn MIL*...

apa yg blh aku ktkan...ini pnya trip penat yg maha hebat tp amatlaa BERBALOI2!!!..wow i really enjoyed it so much...









 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting