Wednesday, May 2, 2012

Finally We Are Here...

Posted by awan terpilu at 1:38 PM
yeyhaaa,finally we are here (-___-")(^___^)
frankly speaking,trip ke sini mmg xde langsung dlm perancangan percutian kteorg utk thn 2012 ni hah...senang cite,mmg xpkir langsung or mmg  xde wat  specific budget pun utk serang ini tempat...tp yer laa,cam ayat yg slalu kte dgr,"rezeki masing2 mn nak taw kan"??!!...

so ni kiranya cam rezeki aku+en.suami...opsss sorry to say,serang ini tempat tanpa bw my uchuk aakf:(...aakif kne tingal dgn naninya kat umah...alasan knp xbw aakif was so simple ------> ini percutian yg tidak terancang+ini budget trip *tp byk BEST oooo*...maka,aakif kne tingal duduk dgn naninya kat umah *alahh just tingalkan semlm jer tido dgn MIL*...

apa yg blh aku ktkan...ini pnya trip penat yg maha hebat tp amatlaa BERBALOI2!!!..wow i really enjoyed it so much...









2 comments:

emwhysayang on May 6, 2012 at 12:17 AM said...

best nye ko jalan2 sampai sana.akak baru plan nk g.bape ratus ko abis cmpur makan hotel semua lah.senang nak budget

awan terpilu on May 7, 2012 at 1:22 PM said...

ohhhh ini adalaa edisi budget trip liza:)
i just byr $270,bayaran utk bas+tiket msuk uss+tour guide org singapore...
mkn+minum+$ poket = sdn bhd

sgt fenattt tp BEST GILOSSS!!!

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting