Monday, May 7, 2012

Geng Baru Dalam Koleksi Coach Mama Aakif (-_____-")

Posted by awan terpilu at 2:00 PM
ohhh utk sekelian kalinya...aku tsentap lg 1 handbag...niat di hati mmg nak stop dah sentap handbag ini brand!!!...tp apakan daya,ada bkenan design lain...tp hege pnyalaa mahal *wlau taw kat butik kat msia lg mahal gila2!!*...usha pnya usha,tup2 mata aku trus terpikat pd ini design!!!...wlau sm design *kaler jer lain* dgn kazen en.suami aku...tp aku dah bgtaw dia dl,yg aku dah terbekenan lak dgn design yg sm cam handbag dia...dia pun kata,"sentap je lah klau dah ske tu,yg tu mmg cun pon lawa plak tu,aku sj je amik kaler yg soft orange tu,sbb xrmai org yg ske kaler camtu"!!...so bl dia dah kata camtu,aku pun xde laa rs bersalah ker apa ker...so mama aakif pun tersentap laaa gak (@__@)...

oklaa utk hege design handbag ni...sbb dah tske maka hrus pejam mata...lantas transferkan jer payment *wlau lutut ada ketaq tp redha jer laaa* (^___^)...



tadaaaaaaa...............................................







ASHLEY SIGNATURE SATEEN HIPPIE
style: F17599 - SILVER/BLACK WHITE

• Signature sateen fabric with crinkle patent leather trim
• Inside zip, cell phone and multifunction pockets
• Snap closure, fabric lining
• Strap with 8" drop
• Longer strap for shoulder or crossbody wear
• 10 3/4" (L) x 11" (H) x 2 1/4" (W)


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting