Friday, August 21, 2009

Majlis Bertandang 2 Ogos'09

Posted by awan terpilu at 10:57 AM 0 comments Links to this post
Hello peeps...
ketemu lg kte di n3 perihal kawenku *rs kegedikanzz+syiok b'kawen msh lg ters*...kali ni aku p'tontonkan pula majlis di pihak en.suami...majlis di sn amat meriah dgn kehadiran sedara-mare yg pelbagai rupe n size *utk pngetahuan kalian my FIL=bangla n my MIL=jawa*...so cbla korang byangkan camne rupe stiap tetamu yg hadir...mmg pelbagai sehh,kiranya cam masyarakat majmuk gituzz...dgn bj kawenku yg t'br n jarang *aku mmg ske pkai yg jarang2*...serta kain yg b'jurai n agak pnjang *nsib bek xt'sungkur myembah bumi*...xkose dah nak b'cite pnjang lebaq so let d pix tell d story...




my bride's maid ~ nani...kazen en.suami...tq dear
kak ipar 2nd...kazen n kazen en.suami lagizzz


Notakaki:ditegaskan skali lg,pix agak kabur kerna yg snap bknlaa photog pro wokeyyy...byk yg freelance n ske suki snap...so ada aku kesah,ahakzzz (",)

Resepsi 26 Julai'09

Posted by awan terpilu at 7:45 AM 1 comments Links to this post
Hello peeps...
rsnya xt'lewat utk aku mnempal pix sandingku yg xsbrp adanya ini...atas p'mintaan rmai serta p'soalan yg byk *trs diri ini cam artis skejap*...alhamdullilah majlis aku b'jln dgn lancar n slamat...xdela se-gah n se-grand mn coz smuanya mengikut budgetku sndiri...cam aku de cite kat n3 sblumnya yg aku xbrp b'kenan kat 2-3 benda kan...yup mmg aku geram tahap cipan dah laa xsm cam yg aku minta n xbrp nak ok gak...nak mrh maki hamun sumpah seranah mak andam pun xgn coz aku dah lm buang sifat pnas baranku iteww...pnjang citenya,aku rs xperlu la aku nak cite n bk aib org lain...dan sesungguhnya aku ingat akan bait2 kt kwnku ASUE dimn yg baik itu dtg dr Allah s.w.t n yg buruk itu dtg dr kte Hambanya yg serba kekurangan...
so utk meredakan rs hangin 1badan aku yg tetiba meluap ni *kne ke aku mrh di ari baik ni*...mlas nak pkir n cb mengeringkan idea aku utk tetb b'tkar m'jd SHREK so aku tempelkan bebrp pix sanding yg ada dlm simpananku *byk sbenornya tp kat hp n camera org lain ler*...hrap maaf kerna kualiti pix agak skit kabur ditambah dgn aksi2 pngantin yg agak keriangan+kegedikanzz *cam kanak2 ribena*....




en.suami b'sm dgn bakal abg iparnya
sabah bahhh...
en.suami dgn ahli kuagenya
kan aku dah kt...bdk nan 1 ni mesti kne ado
my bride's maid ~ faezah
kwn skola lm...xsngka dia offer diri menemaniku
tq u so much my dear n i really appreciated it,lap u

Thursday, August 20, 2009

Pernikahan Ku 25 Julai'09

Posted by awan terpilu at 3:33 PM 3 comments Links to this post
ml2 harusla muka aku yg dip'tontonkan
ketika aksi ni dilakukan,aku blum lg menjd "bini org"
katy...adikku...aku...kak iparku niza n bdk kcik ni ttp kne ado

my sis-in-law
katy dgn aku mmg gilo,mayb sbb 2 kami leh ngam
*dlm msjid pun kami wat aksi gedikzz..ampun yer MAK & MIL*
my sis...aku...kazenku

kuage brku...4watak kureng dlm aksi ni
atas sbb mereka ilang tanpa risiko jd kteorg xriso pung

kuage ku

ketika ini aku amatla cuak+nerves
mau ketaq lutuq coz en.suami cium dahi di khalayak org rmai
*tp dlm ati aku...yabedabeduuu*


tanda kasihku pd en.suami

tanda kasih en.suami pdku
*berjy gak aku dpt rantai ni atas segala usaha+usha yg dilakukan*
aksi menyerahkan $ mas kawen
sapa bg sapa yerk??$80 ajer tp leh ker nak minta lbh???



dah b'peluh ketiak n kejung kaki aku
letih bngat dah aku ketika ini
*lm sehh jurunikah b'bicara dgn en.suami*
aksi siyes dr aku utk tatapan kalian smua
*mmg aku capek bngat ketika ni tp hrusla maintain cun*


Notakaki:ketika aku dok bz+asyik menghapdate citeku ini *aku sdg ngular dr keje*...en.suami tlh memsj aku..."blik nt kt trus g psar borong lah cr lauk utk msk"...adusshh kecut peyut aku bc weii...kan aku dah kt,life aku dah brubah...tgk betapa rjinya kami ber2 merempit ke psar borong sel *entah apa la yg en.suami kan sntap n suh aku msk utk sahur yg kan tb nt*
 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting