Thursday, August 20, 2009

Pernikahan Ku 25 Julai'09

Posted by awan terpilu at 3:33 PM
ml2 harusla muka aku yg dip'tontonkan
ketika aksi ni dilakukan,aku blum lg menjd "bini org"
katy...adikku...aku...kak iparku niza n bdk kcik ni ttp kne ado

my sis-in-law
katy dgn aku mmg gilo,mayb sbb 2 kami leh ngam
*dlm msjid pun kami wat aksi gedikzz..ampun yer MAK & MIL*
my sis...aku...kazenku

kuage brku...4watak kureng dlm aksi ni
atas sbb mereka ilang tanpa risiko jd kteorg xriso pung

kuage ku

ketika ini aku amatla cuak+nerves
mau ketaq lutuq coz en.suami cium dahi di khalayak org rmai
*tp dlm ati aku...yabedabeduuu*


tanda kasihku pd en.suami

tanda kasih en.suami pdku
*berjy gak aku dpt rantai ni atas segala usaha+usha yg dilakukan*
aksi menyerahkan $ mas kawen
sapa bg sapa yerk??$80 ajer tp leh ker nak minta lbh???



dah b'peluh ketiak n kejung kaki aku
letih bngat dah aku ketika ini
*lm sehh jurunikah b'bicara dgn en.suami*
aksi siyes dr aku utk tatapan kalian smua
*mmg aku capek bngat ketika ni tp hrusla maintain cun*


Notakaki:ketika aku dok bz+asyik menghapdate citeku ini *aku sdg ngular dr keje*...en.suami tlh memsj aku..."blik nt kt trus g psar borong lah cr lauk utk msk"...adusshh kecut peyut aku bc weii...kan aku dah kt,life aku dah brubah...tgk betapa rjinya kami ber2 merempit ke psar borong sel *entah apa la yg en.suami kan sntap n suh aku msk utk sahur yg kan tb nt*

3 comments:

diyanashukor on August 20, 2009 at 9:24 PM said...

weee....liza... dah ade tanda2 ade baby belum... tetibe tak sabar kan... hahaha...

awan terpilu on September 3, 2009 at 11:24 AM said...

hi u....
xde rejeki lg laa..msih lg mcb tp nmpak gaya thn ni raye mmg xde khadiran org br ler...so u lak bl??dah xsabo nak rs nasi minyak u lak,hehehehe

Famila Akmar Faisal on September 14, 2009 at 2:47 PM said...

hai liza..macam muke shazleen shahbi pelakun anak mami tu..baru aku teringat

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting