Thursday, April 5, 2012

Trauma Hari Jumaat

Posted by awan terpilu at 3:17 PM
tarikh : 30/3/2012
lokasi : SACC Mall

yuhuuuu,dah lm rsnya aku xupdate cite ttg ari jumaat,hehehehehe...
tu yg aku mlas nak kluar ari jumaat!!!...dlm pd niat,xnak bli apa2 tp tsentap gak...adoyaiiii tsk tsk(@__@)...





sgtlaa ske msuk Watsons...sekali sekala jer gi serang jenguk kat Guardian *tu pun jk brg yg aku nak,xde dlm watson!!*...ambil skit2 jer brg tp smpai kaunter...nalarekeq,total smua cecah dlm RM100++!!...


brg2 wajib keperluan aku+en.suami+aakif *utk uchuk pun ttp ada*...brg yg mahal aku sentap,Sunplay SPF130 & Vitamin Appeton Lysine aakif...than aku try bli Scott's Vitamin C Pastil *sj bli,nak bg aakif rs perisa lain lak*...tkut gak jk aakif bosan asyik mkn vitamin yg sm jer semedang *so far vitamin wajib utk aakif ada 2brand = D~Gnius DCL/Appeton Lysine*...seumur hdup,xpnah aku bli lotion yg khas utk protect sunburn+seangkatan dgnya laa...tp sbb nak gi gedikzz2 ujung bln April ni,maka hruslaa aku bli...wlau mahal tp perlu ada dlm handbag time nak serang itu tempat,HeHeHe(*___*)(@___O)...

smua brg2 tu,aku rembat bli kat MPH...a new book for aakif,just RM19.90...paper edger scissors+sticky stuf tu lak utk mama aakif...dah lm aku cr sticky tu,tup2 ada tnmpak so knelaa bli...motif bli = nak tmpal nota2 kat fridge+kat opis+kat dlm blik,hehehehe...gunting2 tu lak ada "projek" yg mama aakif nak laksanakan...terpaksa bli lain *ada bli dr catalogue mak mertua tp kualiti xbrp elok*...sakit jari2 aku time try gunting kertas...pastu ssh lak nak gn!!...akhirnya tpaksa laa membazirkan $ lg utk bli gunting Zig Zag & Wave itewww...


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting