Wednesday, April 4, 2012

Additional WishList For 2012

Posted by awan terpilu at 8:11 AM
masih lg ttg keinginan utk thn 2012

byk sungguh keinginan mama aakif utk thn 2012 ni tp syukur coz ada separuh drnya tlh berjy dimiliki dgn jayanya *yup $ pun kluar dgn jayanya gak*...tp sbb dah ske maka mama aakif REDHA seadanya...en.suami hnya menjeling tp blum bising2 tahap pecah bumbung umah,hehehehe(^___^)...

selain dr keinginan yg tlh berjy mama aakif perolehi sprt di SINI...thn 2012 ni,mama aakif tringin nak gi berct+jenjln bersm en.suami+aakif...tringin sgt nak gi berjln yakni kluar dr Msia terchenta ni hah *honeymoon pas kawen pun xgi oleh krn kewangan yg agak semput ketika itu*...akhirnya bl dah ada aakif,brlaa mama+papa mers nak nek aeroplane...berhoneymoon smbil mengusung aakif sekali tp takpe aakif dah bsaw!!...leh tak jk consider ini percutian as pra-honeymoon papa+mama bersm aakif *xsabo mama nak gedikzz2 santai bersm aakif*...

yabedabedoooooo(@___@)...inilaa destinasi percutian yg papa+mama+aakif kan serang tak lm lg...



USS SINGAPORE
ini tmpat cuma papa+mama+acu katy aka laure weng+mamu pezal kan serang...xdpt nak bw aakif :(...lain kali yerk uchuk,bl uchuk dah bsaw skit,dah phm byk ttg games2 yg best melambak2 dlm uss tu...insya allah jk budget ada,mama kan usung aakif serang ini tmpat k...

+

LAKE TOBA
ini tmpat,aakif kan join papa+mama\(~.~)/...bkn kte 3beranak ajer taw...ada lg geng2 lain *just ahli2 kuage ajer*..yg ni hrus usung aakif sekali...rs xsnggup lak nak tingalkan aakif selama 4hari3mlm...kat sini,penat camne pun lyan karenah aakif,mama redah jer...mama xkesah asalkan mama dpt jenjln gedikzz2 dgn aakif *jln2 shopping2 mmg feveret mama aakif*...


MAIMOON PALACE


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting