Thursday, April 12, 2012

Dan Ini Laa Hasilnya

Posted by awan terpilu at 10:27 PM
sesungguhnya ketika ini,aku sdg happy+bangga pd diri sndiri *hruslaa puji diri sndiri kan*...wlau blum reach target tp ini sudah ckup menggembirakan ati aku...wlau pd mulanya agak sukar...dan menipu jk aku kt yg aku tak terbabas mkn!!...sila laa percaya,aku mmg diet tp BKN TAHAN MKN TAHAP MELAMPAU tp sudah kurangkan skit kuantiti lantakan itewww(@__@)...dan adakalanya,ada terbabas mkn...pngambilan kalori dah lbh dr 1200cal per day...tp after that,aku kan konsisten blk diet+mkn dgn cara yg betul+sihat,HeHeHe...



rupa fizikal aku pd 11/2/2012
pic ni time gi jenjln dgn adik aku+aakif kat ioi mall...ms ni aku xterpkir pun nak try HL *time ni dok pulun bedal vitamin ajer*...diet skit2 jer laaa...mkn ttp pulun tanpa kawalan!!...



tadaaaaaa.........................................................




Pandangan Depan
pic ni aku suh officemate aku snapkan dlm blik smbahyang (^___^)...ohh sila abaikan kain kat tepi tu yerkkk *time tu aku tgh wat jualan kain cotton,ahakkzzz!!*...


Pandangan Sisi
aku pun xsangka,aku dpt sarungkan kebaya ni kat bdan aku!!!...sbelum aku ambil HL,nak sarung pun dah sendat+senak...pastu nak kancing butang pun mmg xblh!!...so time tu mmg rs sedih sgt *trus ckp pd diri sndiri,perlu wat sesuatu!!*...


sungguh tak sangka...nak msuk minggu ke-7 consume HL,akhirnya dpt sarung kebaya lama ni hah...kebaya ni pun dah lm dok terperuk dlm lemari...tp still chantek coz aku jarang pkai dl...kali terakhir aku dok sarung kebaya ni,rsnya dlm thn 2008/2009??!!...





2 comments:

Asue on April 13, 2012 at 12:51 AM said...

syabas geng...mmg dah kurus..gila ah lame gila kebaya ko tu..leh sarung balik..cayalah..

keep it up!!

happy 4 u..:)

awan terpilu on April 13, 2012 at 10:03 PM said...

thanks dear (^___^)
xde laa kurus sgt coz still xdpt KG yg aku nak tp syukur...at least KG aku skrg ada trun skit berbanding 7weeks ago...mmg dah lm aku aim nak pkai kebaya ni blk...akhirnya dpt gak sarung...

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting