Thursday, December 6, 2012

Mood Dah Jauh Ke Laut......

Posted by awan terpilu at 12:06 PM
yuhuuu, adoyaii dah lm sungguh blog aku ni terabai!!!...tergendala sungguh byk cite2 best xbest syok xsyok yg aku peram lm,he3 (^_____^)...

jgn kt berblogging *merapu  meraban*...berFB, Instagram, Online Shopping & segala mcm mak nenek laaa...smuanya dah jauh KE LAUT!!!...

sjak dua tiga menjak ni, mood nak menulis blog terus ilang - NO MOOD...
tb2 jer trus snyap trus jd pendiam trus sunyi sepi...yg aku rjin, dok belek2 bc blog2 blogger lain yg mostly adalah feveret aku (-_______-)...walhal dlm ati dok mengelitik nak menulis blog, meluap2 nak menulis pelbagai story mory yg berlaku disekeliling aku+dlm khidupan aku *yg blh dikongsi bersm korang laaa*...dok gatai tangan nak meng-upload pelbagai gmbar...dok gian nak bercite ttg nak chantek2 gedikkzz2 dgn korang smua!!!...

ohh hrap2 sgt, pasni aku pnya kekuatan+kerajinan utk menulis blog aku yg dah terabai ni hah!!!...xksah laa wlau xrmai followers wlau xdiiktiraf...yg penting ini benda yg aku ske buat+benda yg wat aku happy &  puas ati (@_____@)!!...



0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting