Sunday, January 15, 2012

Buka Puasa...

Posted by awan terpilu at 12:29 AM
tarikh : 28/8/2011
lokasi : Nando's@ioi mall

ini cite wlau sudah lm+sudah basi...aku mau tepek+story2 gak...ahh xksah laa,aku punya blog kan...so ske2 aku laa nak cite apa pun,HeHeHe...nak wat camne,skrg ni jer br ada ms *sbb my uchuk dah bsaw*...pas2 sbb minat nak merapu ml muncul smula...maka hruslaa aku nekad+curi2 masa utk menulis *ohh xtaw knp tb2 minat ini kembali menyerang??*...xperlu nak merapu membebel panjang berjela...perlu tepek pic ajer sudah ckup (^-^)(@__^)...






aksi bershj dr en.suami & sepupunya--->faizal...
utk mama hrus laa air yg sedap+gelas tingi+class gituzz...but for my uchuk,hruslaa sedut air kosong dlm botol spongebob kesayangannya iteww *sjk kcik lg,aku mmg ajar aakif minum byk air kosong*...
minuman pilihan laure weng...

niza aka my 2nd kak ipar...laure weng...mama aakif...


aksi gedikzz2 mama aakif...perut dah kenyang...ati manyakk senang lorr...
my uchuk yg teruk kne buli dgn laure weng...


aktiviti kesukaan cik laure weng *aksi snap sndiri rsnya ni??*...


sudah kenyang,perlu laa walk2 cuci mata...





bermula laa aksi2 aktif my uchuk yg xreti nak dok diam...jk blh,smua benda laa aakif nak pegang+cepuk...






alahainya skenya my uchuk!!...mn xske,aku dok semput2+cungap2 kne kejar dia...

ini adalah aktviti kesukaan en.suami+aku...xdpt nak bli,try lenjan bg gegar2 bdan dl kat ioi mall pun jd laa,akakaka...

last but not least...sblum nak blk,tnmpak lak ini benda...my uchuk ml huru-hara...xsmpai ati lak nak trus jln so hruslaa singgah bli tiket+pekena 1round dl,HeHeHe...






kualiti pic amatlaa truk coz papa snap ketika ini kuda bergerak *yer laa,tak kan nak sruh benda ni stop lak*...sgtlaa klaka,my uchuk yg aktif+garang...bl nek benda ni trus snyap+kecut perut...takut rupenya (@_@)...

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting