Tuesday, January 3, 2012

Body Shop Products...now im crazy with it (@_@)

Posted by awan terpilu at 12:13 AM
ooooo ni smua gara2 promo packaging for xmas!!...sbb chantek sgt packagingnya maka aku pun jtuh chenta...tgk lak brg2 dlmnya lg laa meruntun ati *aku nak make-up pouch ajer tp kne bli the whole set!!*...sbb dah ske sgt  maka tsentap laaa...bl ditambah tolak bahagi congak segala formula...maka kata putus adalah lbh murah bli set berbanding bli seketul2 items!!...so since my 1st purchased i began to purchased and purchased some more...sbb hege murah tu yg wat aku tsentap tu *jk mahal sgt,aku kan pkir 10X gak sblum bli*...

my personal opinion  are,produk Body Shop ni mmg bagus & best sgt taw *pd aku laaa tp xtaw pd org lain*...mmg sesuai laa dgn aku,so far aku dah try parfumes,lipstick,eye shadow & lip scrub...


a new members for my beauty tools...






yg ni aku xgn pun tp dah slamat dgn jayanya...aku rasmikan kat muka en.suami...aku gn produk ni utk cuci muka en.suami *sila laa percaye bahwa last week dah 2kali aku wat facial treatments utk en.suami*...than kata SA Body Shop,jk xnak gn as cleanser leh gn as make-up remover as well *aku xgn coz aku ada skincare aku sndiri*
body butter ni pun best gak taw...bau lemon semerbak gituzz...sapu kat tangan+siku,mmg cpat meresap & baunya cepat gak merebak,akakakaa

produk yg 1 ni aku ml taw from this lady blog...bdezup aku g Body Shop@SACC Mall semata2 nak sentap benda ni hah...but trus me,this product were really good!!...bau pudina cam chewy gum tu...so far aku dah pkai,mmg nmpak kesannya!!...pas jer aku cuci kaki+sental2 manja with my pumice stone....lap kaki sparuh kering than apply this cream...

set ni pun aku tsentap gara2 aku nak make-up pouch ajer,hahahaha...tp brg2 dlmnya cam best gak taw,bau orange *tah bl aku nak pkai pun aku xtaw...jk aku nak let-go ada sesapa yg nak tak??*

last but not least...br jer tsentap kat Body Shop@Sunway Pyramid...asyik2 bli utk diri sndiri...maka ini aku blikan khas utk en.suami...



tadaaa..........




 Seaweed Range

Cleansing Facial Wash, Clarifying Toner, Mattifying Day Cream & Clarifying Night Treatment

+

Seaweed Pore- Cleansing Facial Exfoliator *benda ni cam scrub*

2 comments:

cik laure weng on January 8, 2012 at 7:12 PM said...

rugi.klu x dpt beli perfume dr you

awan terpilu on January 9, 2012 at 12:02 AM said...

alahaiii cik laure,xtaw lak ms 2 u kan blk umah...than mayb nt u xminat kat parfumenya???...2 yg i let-go jer kat kwn2 opis i,2items for $50(depa ske weiiii)

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting