Sunday, January 15, 2012

Handbagku Sekarang...

Posted by awan terpilu at 3:42 AM
Handbag????
apa ada dgn Handbag??...
oohh soklan bodoh apakah itewww???...wanita dgn handbag sm gak cam wanita dgn kasut!!...mmg xdpt dipisahkan!!!...mmg kemaruk+gila laa jk time sale...rs rugi sesgt jk xsentap kan???...

aku pun xtaw laa,sjak bl minat pd handbag ni muncul???...frankly speaking *sungguh cite surau ni*...aku dl bli handbag brand Vinnci & Seed ajer *tu pun bli time ada sale*...ms tu xtaw laa ttg brand2 handbag yg lain *wlau bli majalah Eh+Intrend bagai nak rak*...ari2 selak majalah ruangan fesyen...tb kat ruangan handbag,wat derrr ajer...


tp kan,sjak dah ada anak ni lak...tb2 rs cam ske tgk handbag...jgn kt ske,pas2 trus tsentap gak weiii!!!...dl aku pkai handbag smpai lujai...smpai koyak/pudar kaler laa,br bli handbag br...tp skrg ni,blum lg pkai spruh thn dah gelut bli yg lain...tp aku rs minat aku pd handbag msih lg dpt dikawal *blum lg ke tahap dimn handbag perlu sm kaler dgn bj+kasut,akakaka*...msih dpt tepuk2 dahi smbil tahan nafsu *tp bl tgk kasut mmg xleh tahan!!*...




jom cuci mata..........




koleksi handbag aku yg terkini...yg msih elok+dijg rapi oleh diri sndirri(@_@)...
Charles&Keith
 my 1st Guess
 6thn keje private...hmpir 5thn keje gov...ini laa 1st handbag Guess yg aku bli!!...
 tu laaa mcm aku tlis kat atas tu hah...dah ada anak,brlaa minat kat handbag...sblum ni xksah pun,org kt handbag tu chantek,handbag nun chantek...pd aku sm jer *tp skrg tidak lg!!*...


Guess also...this is the 1 that i wore everyday to work...
ari2 lenjan pkai *tkut gak jahanam*...nak tkar2 handbag,kdg2 xsempat than bl dah tkar lak...mesti ada brg2 yg tercicir!!...




ohhh yg paling aku syg smpai bl2...menangis kaw2 jk ilang/rosak *tp jk dah smpai waktunya nak rosak,kne laa aku redha smbil urut2 dada*...rsnya cam xbli dah brand ni *tp jk en.suami nak hadiahkan or huluq $*...hrus rsnya kan tsentap lg tp...tut tut tut...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Coach

syg sgt2!!!...yg kaler coklat tu aku bli wat hantaran kawen *1st time taw apa itu Coach*...1st time pandang trus jtuh chenta...mmg mengigil+mengeletaq pala lutut ms dgr hegenya...tp sbb dah ske hruslaa memiliki...

yg kaler dark purple tu,aku bli sblum nak raya 2011 ritu...ohhhh sgt syg coz xpnah bli handbag kaler cengitu(*o^)...pas2 bkenan dgn designnya tu hah *wlau ada yg kt simple,xberbaloi dgn hege*...tp ada aku xksah,aku punya taste kan(~.~)...



P/S ~ ada lg handbag yg xmsuk senarai coz dah buang+dah bg kat 2nd kak ipar+dah bg kat bibik endon aka tukang urut (~.~)T__T...than ada laa skit dlm bekas toyogo+2-3 handbag wat basahan jln dekat2 *dgn istilah kata lain=cap ayam brand*...HeHeHe!!!

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting