Wednesday, January 4, 2012

Kalau Tak Camuk...Bukan Aakif Namanya...

Posted by awan terpilu at 11:32 PM
C.A.M.U.K
mesti ada yg tertanya2 apa itu camuk??...knp aku ske gn ayat ni??...
ohh itu adalaa ayat trademark kuage en.suami(~.~)...camuk tu maknanya = wat sepah umah!!...skrg aku dah expert+lancar menggunakan ayat camuk ini...sjak dah ada anak,ayat ini amatlaa sesuai dan ditujukan khas pd my uchuk aka my son...

skrg dah xyah laa nak veranganzz nak hias umah bagai!!!...aku dok kalut kemas+hias,aakif dok kalut wat camuk...aku kemas kat dapo,aakif wat camuk kat dpan...aku kemas kat dpan,aakif wat camuk kat blik kedua...sila laa percaye yg situasi aku kat umah amatlaa kelam kelibut gitu,akakaka(@_@)...huru-hara bagai,bergegorr simen lantai umah+bergema umah dgn jeritan aku *jgn kt aku ajer,en.suami pun trut menyumbang sore gak kdg2*...

ujung minggu aku mmg fulled laa dgn aktvt *kdg2 busy merambu di ujung minggu,HeHeHe*...celik jer mata,dah tpkir dah apa nak wat...bl aakif tido *bl en.suami pun trut join tido*...ms tu laa aku pun bdezupp g wat keje2 umah...cam lipas kudung wat itu ini...tangan aku ni dah cam tangan sotong taw,capai tu gapai benda tu *leh calonkan aku anugerah super women ni*...tp bl aku tgk blk pic2 yg aku snap,aku tsenyum sndiri...adakalanya tb2 lak mengalir airmata sbb????...

SEBAB,sedar tak sedar,aakif dah 1thn6bln...kdg2 rs mcm br smlm aku btarung nyawa dlm labour room melahirkan aakif

SEBAB,bl aakif dah tido...aku renung muka anak smbil belek2 badan aakif...tgk apa lg tanda2 luka/gigitan nyamuk+semut *2 smua  tanda2 kelasakan serta kenakalan my uchuk*...

SEBAB,adakalanya aku agak garang...ada mrh+terpukul aakif *ohhh aku juga manusia biasa*...but after that,i'll regret it & felt sorry for that!!

*
*
*
*
*
*
*
*

hurmmm,tetiba lak aku emo tlebih!!!
xtaw knp *nak kt period,dah 2thn dah xbli pad,akakaka*...ckup setakat ini...jom layan pic...







reaksi tkezut aakif...coz aku sergah dr blakang...ms ni aakif br berusia bebrp bln ajer...time ni br ml2 practice nak wat camuk...kumbah segala bagai dlm almarinya tu hah!!








camukan terbr aakif...adoyaiii patah pinggang ketaq lutut longlai badan mama nengok situasi cengini......



 aakif lepak main kat bik kedua...bilik wat sidai2 kain yg xberlipat+xiron merangkap blik mainan aakif aka blik camukan aakif,kuang3...

 aakif dah ml plan nak serang port lain lak...

dah puas wat camuk dlm blik...gi main kat luar lak...
*ohhh sudah ada gaya willy style disitu,ahakzz*

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting