Saturday, January 14, 2012

Jalan-Jalan + Makan-Makan Cuci Mata@Tempat Baru......

Posted by awan terpilu at 11:42 PM
tarikh : 16/7/2011
lokasi : Kenny Roger's@Empire Gallery

akhirnya smpai gak aku ke sini...bkn apa,kwn2 opis dok cite ttg empire tp aku harap xtaw tmpat ni katne??!!!...dh laa camtu,namanya pun aku xpnah dgr *adoii camne aku leh xtaw*...pastu leh lak kak mek *otai kat opisku* cite psal butik C&K *charles&keith wokeyyy bkn Calvin Klein*...smbil dok tayang2 wedges C&Knya kat aku...adushh apalg,hruslaa aku serang iteww tmpat *shopping mall,mn leh aku xsinggah kan,akakaka*...mlmnya aku pun ml la bg soklan terjah pd en.suami...smbil wat muka blur2+tkut2,aku trus ty en.suami,"abg apakt sabtu nt kte g empire,nak x??...dgn muka selamba en.suami reply,"katne tu,nak wat apa lak kat sn"??...ohh tidak kah en.suami phm yg isterinya ni pantang dgr shopping mall yg br...hrus laa gi serang...xksah laa shopping ker xshopping ker...yg penting harus jejakkan kaki smbil cuci2 mata(~.~)...

smpai jer kat sn,1st kdai hruslaa ke C&K...ohh sgtlaa teruja+menarik ati...sempat gak laa try2 kasut smbil posing2 sakan depan cermin...tp misi utk menyentap xdpt dilakukan krn my uchuk dah ml wat lorat *adoii amat hampa disini coz time tu ada 50% diskaun*,sob sob sob...plus en.suami dah ml jeling2 smbil bg hint...maka hruslaa "sy yg  mengikut perintah"...

after that,agenda cuci mata diteruskan lg ke kdai2 yg lain...agak menarik gak,space xlaa besar sgt but kdai2/butik2 mmg best laa *best krn benda2 yg aku ske ada kat empire,hahaha*...utk mkn pun byk gak plihan *tp aku lg ske food court@pavillion*...sbb misi nak sentap menyentap xdpt...perut pun dah berbunyi+bergendang2 so harus laa mkn...at last,we all serang Kenny Roger's jerr(@_@)...xdpt nak snap pic laure weng+en.suami byk2 coz aakif sungguhlaa xreti dok diam...



Watak Utama...

my uchuk yg busy asyik pandang solang gegirl...byk kali aku pangil,xtoleh pun...
aakif+mama
papa+aakif
en.suami yg smbil tgk menu smbil jeling anaknya yg xreti dok diam...
my uchuk dah ml dah...ml wat lorat...ml nak wat cam kat umah sndiri...


oooo my uchuk yg ml kemaruk nak bergaya with his papa sunglasses...tpaksa bg gak,jk x...hrus aakif wat pariapa smbil guling2 hindustan kat lantai!!...

1 utk papa, 1 utk mama, 1 utk acu aka laure weng & 1 utk my uchuk

minuman pilihan mama aakif...





0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting