Monday, March 12, 2012

Sephora

Posted by awan terpilu at 7:57 AM
gara2 pamplet free yg terdpt dlm majalah EH...aku ml kenal produk SEPHORA *sblum ni xpenah dgr pun*...1st time selak pamplet ni,trus jatuh chenta...trus rambang mata+dlm ati mengeletek2 nak gi serang butiknya *ohh kuat sungguh daya tarikan ini pamplet!!*...dah lm dah aku sentap produk ni tp br arini ada ms nak tlis cite+shared dgn korang smua (~.~)...

so far aku try produk ni *teyeh2 sental2 spray2 kat bdan* mmg best laaa+xrugi bli taw!!...baunya mmg wangi+tahan lama...SA Sephora ramah2,xlokek shared info dgn aku psal produk ni...apalg bl dia dah kasi testing itu ini,toyoh itu ini...so aku pun tjebak gak laaa...






*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

my new beauty stuffs in the house (^__^)...sgt best & xrugi bli taw!!...time promo tu hege sgtlaa murah!!...hege asal $119.00 tp time aku bli ritu...hege promo rsnya $69.00 *dah lupo lak brp* for the whole *sgtlaa murah so hruslaa aku tsentap kan,hahaha*...

additional item yg tsentap...bli khas utk en.suami tp aku pun leh join gn skali (@___@)...






items2 yg terdpt dlm set promo ritu (@__@)...ni smua gara2 time gi SINI,otw nak blk br tnmpak butiknya yg tersergam indah menawan ati *maka hruslaa serang msuk dlmnya utk mencuci mata+labur $ kat kaunter,akakaka*...



2 items yg pling aku ske!!...sgt best+bau sgt syiokkk maaaa...



0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting