Friday, March 23, 2012

Aakif Pun Ada Banyak Beg Jenjln

Posted by awan terpilu at 12:49 AM
bkn mama aakif jer yg kemaruk bli handbag...pastu ske main tkar2 handbag,HeHeHe (^___^)...

mama aakif pun turut kemaruk+ske blikan bag utk aakif...pantang tgk yg chantek/comey skit...mesti menggeletek nak bli!!...sdgkan aakif xtaw apa pun,bkn aakif tlg angkot pun...aku gak gak laa yg patah bahu dok kelek bag aakif ke hulu ke hilir *bl dah penat or nak posing2 gedikzzz,en.suami lak take over,hahaha*...

setiap kali nak kluar jenjln,aku akan sediakan 2bag *harus ada*...2bag khas utk gi jenjln jauh skit or ke shopping mall or ke tmpat2 yg ada classsss gitu *classss laa sgt!!*...tp jk kluar dekat2 or gi break1st ker or gi Pasaraya Hero or gi Giant ker...aku kan usung bag kecik biru Fiffy,hadiah dr kazen en.suami *anak buah belah bapak mertua aku*...bag tu pun dah nak lunyai gak coz aku dok slalu pelasah pkai usung sekitar puchong *kwsn bhampiran sj*...

apa itu 2bag khas???? -------->1bag utk brg2 aakif + 1bag bergaya mama aakif (^__^)...

so ini diaaa sebahagian bag2 aakif yg msih dlm keadaan baik+chantek+memuaskan ati mama aakif (^___^)(0__0)...



1) 1st bag utk aakif...time tu aku dah sarat ngandungkan aakif dlm 7/8bln...beg tu
     rembat bli kat ioi mall time sale...

2) bag yg tu lak,hadiah dr pejabat lm aku - Bahagian Khidmat Pengurusan,
     ICU JPM, Putrajaya

3) bag putih gabak tu...aku rembat bli kat SINI...wlau time tu aku dlm keadaan
     sedar diri yg aakif dah ada byk bag tp tgk cam menarik *pastu mn2 aku gi 
     jenjln,rmai mommy2 daddy2 dok usung bag cengitu*...maka hruslaa tsentap
     gak 1 utk aakif tersyg (^__^)...

4) bag tu hadiah utk aakif...dr kakak sepupu aku (~.~)...


 bag yg agak br..yg ni aku rembat bli dr Lil one's closet...oleh krn bag kcik biru Fiffy pmberian kazen en.suami yg dah ml pudar warna+nak lunyai...skrg ni mama aakif dok pulun usung bag yg ni lak...ke hulur ke hilir setiap kali gi break1st/lunch or gi Hero or gi Giant sekitar puchong...

the latest beg tp aakif punya yg ada RED ARROW ONLY(~.~)...the rest milik kak ipar 2nd aku As Tasha *kami berdua shared bli*...yg ni lak sbb cute sgt maka tsentap gak leee...rembat bli dr BabyAriLiss...tu bisnes kazen en.suami belah subang *anak2 buah mak mertua aku*...






0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting