Monday, March 12, 2012

ThePopLook

Posted by awan terpilu at 8:57 AM
kali ni nak cite ttg fashion lak *yo lah nt korang bosan lak,aku asyik cite pasal nak chantek2 sihat2 ajer*...actually mmg dah lm nak cr design yg camni *dah jd mama ni,tetb nak try fesyen yg camni lak*...konon2 nak cr bj yg agak sopan gituzzz,HeHeHe...tp setiap kali kluar merambu bersm en.suami+aakif,lain yg aku plan nak bli at  last benda lain yg aku tsentap (@__@)(^___^)...

frankly speaking,aku xtaw pun ttg brand ni plus xpnah dgr pun??!!...till one day,tgh chat2 dgn Jijie Sazali,she told me about this brand...aku ni mati2 ingat brand ni ada butik *dlm pala otak dah pkir nak gi serang time weekend*...rupanya kne purchased online (~.~)...brand ni ada kat melaka *rsnya laa,aku pun dah lupo2 ingat gak ni*...

ohhh kualiti sgt laaa bagus ------>TERBAEK (^___^)
time ml2 sarung try pkai *rs cam xkne jer dgn ayat aku ni tp bedal jer laaa,HeHeHe*...rs sejuk+selesa *ni yg aku rs laa*...pengudaraan yg baik gituzz...material of fabric pun sgt memuaskan ati aku...kiranya berpatutan laa dgn hegenya...nak kata mahal sgt pun tidak *mampu milik wokeyyy = ayat kesukaan aku*... 

so for those yg nak cuci2 mata or nak cr bj2 ala sopan skit *mama aakif br start nak kumpul bj sopan gituzz*...nak taw camne rupenya,gi terjah tgk ThePopLook


hasil rembatan aku...1st time jergah website,trus jatuh chenta+terske...trus click campak msuk dlm chart...trus transfer payment via mbb2u...jom layan pic bj2 terbr dlm koleksi wardrobe aku (^__^)(~0~)...





 Brenda Blouse - Pumpkin RM56.00

 Bubble Sleeve Blouse - Nude RM54.00

 Henley Tunic - Purple RM56.00

Jerry Cardigan - Beige RM52.00




koleksi bj terbaru mama aakif (^___^)(~.~)...








Nota Hati ~ xsabo aku nak posing2 sakan dgn bj2 sopan aku yg terbr ni...nt aku upload cite shared dgn korang smua yerk (^___^)...




















0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting