Wednesday, March 21, 2012

New Fossil In The House (^__^)(~.~)

Posted by awan terpilu at 2:29 PM
dlm pd mama aakif kata nak dok dendiam...xmau shopping2 xmau tsentap itu ini...tp misi ttp xberjy!!dgn xsemene2 *ayat dolu kala*...tgh godek2 FB dan sprt biasa,pasti kan jenguk ke wall Isuka (@__@)

tb2 mata trus tpndang kat 1design handbag ni hah,adoyaiii!!!!...mmg dah bkenan sesgt coz aku pnah ty ttg handbag ni kat Nek tp time tu hege agak mahal...pastu nak dijdkan cite,time aku gi jenjln dgn makayah+adik aku ke SINI,mmg aku dah jeling2 kat handbag ni tp hege pnyalaa mahal bebenor *time tu pun,cash xbrp nak ada*...so just tgk2+belek2 benda lain pastu trus jer kluar dr Butik Fossil :(...

tp agaknya dah rezeki aku *dah mmg idam2kan sgt*...bl dah tnmpak dlm wall Isuka plus dgn hege yg agak murah skit plus dpt lak special price dr Isuka...maka hruslaa tsentap lg utk sekelian kalinya *ni msuk kali kedua  bli handbag with the same person*...


maka ini laaa rupenya...handbag yg mama aakif dok idam2kan dl (^___^)...






Fossil Patchwork Hobo


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting