Tuesday, February 7, 2012

He Really2 Love The Rides

Posted by awan terpilu at 11:33 PM
1 thing that i noticed...and it was so obvious (^_^)...
my son has a new hobby...it's a compulsory *jk aakif dah tnmpak or dah tlintas lalu depannya*...hrus laa singah wokeyyy...

setiap kali jk gi mn2 shopping mall,ini adalaa aktvt wajib utk aakif...tidak blh kata tidak,xsmpai ati lak nak menghampakan minat my uchuk yg 1 ini...cair+sedih lak aku tatkala tgk muka my uchuk...bl tnmpak ini benda pasti aakif kan jd xtentu hala *aakif xpndai ckp lg tp dr reaksinya aku taw,mmg dia nak2 sgt main*...oh ati ibu  mn yg xcair dgn tangisan anak!!??...so apalg,gelut laa mama+papa dok main korek2 coin dlm wallet+purse memasing!!...













yg ni rsnya dah nak msuk round ke 6...abis laa aku korek wallet aku
nak cr coin 0.50sen (@__@)



0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting