Monday, February 13, 2012

Dulu Bingkai Kayu Kini Kain Canvas

Posted by awan terpilu at 10:46 AM
bersesuaian dgn tajuk entry aku kat atas tu (^__^)(~.~)
begitu cpat peredaran zaman...begitu advance gak teknik printing zaman skrg ni!!
ml2 tpandang ini benda dlm wall FB kwn aku ni...trus aku ske+terpaut ati...apalg,trus aku tkinja2laa bdezup PM ty mcm2...

wlau pd sesetengah org,hege agak mahal *msing2 pnya kesukaan tsndiri kan?!*...sbb aku dah ske kan maka harus laa aku tempah gak...trend terbr+design chantek mestila kne melabur lbh skit...jk nak murah sesgt *print kat opis,gn kertas A4 tepek dlm frame $2 tampal/letak kat umah memasing wokeyyy*...


tadaaaa..................................................................






frame gedikzz2 ms kawen thn 2009






the day benda ni smpai *aku kluar dl gi merewang dgn adik aku ke ioi mall*...bl aku smpai jer umah,ayah aku gelut laa nak lekat kat dinding...apalg aku pun bergelut la kne cr skru *ml laa jd xtentu hala*...ingatkan aku jer yg excited terlbh rupanya makayah aku pun sm gak *ohh my parents really love this thing a lot!!!*...


now dah ada anak...Canvas Printing 2012
ohh sgt ske...makayah aku pun bkenan *rs cam nak repeat utk pic2 lain laa,hahaha*...


0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting