Friday, December 2, 2011

Wedges

Posted by awan terpilu at 12:11 AM
hi\(@_^)/

n3 aku kali ni nak cite ttg wedges(~_~)...tipulaa jk korang especially ladies2 kat luar sana...xtaw apa tu wedges...bkn chezzy wedges KFC k!!...ni wedges=kasut yg tumitnya tebal tu hah...dl ms aku skola menengah,aku panggil wedges tu ksut platform *xtaw jk ada nama len or nama saintifiknya*...aku ingat lg,ms aku form 1@4 rsnya....aku kmaruk weii dgn ksut platform tuu...ms tu mn ada $,still makbapak yg tanggung...so xtaw laa brand2 bagai ni hah...sentap pun cap ayam pnya jer...ml2 skali aku bli ksut platform kaler itam than bli lg 1 kaler beige kat WARTA BARU *penduduk slayang pasti knal sgt ini tempat,skrg dah ttp dah*...ms dah dpt tu,Tuhan jer yg taw camne hepinya aku...rs hepi sgt2 laa,nak lompat2 pas2 siap leh ckp dlm ati "fuyooo aku dah ada ksut platform,so org xleh nak pelekeh aku,xleh nak putaq2 aku coz aku pun up to date gak"!!...begitulaa betapa hebatnya penangan KASUT PLATFORM pd aku ketika zaman iteww...

sprt kt org...ms brubah so fesyen pun trutlaa brubah kan...hrus laa brubah gak slera aku yg 1 ini...aku pun xtaw bl penyakit yg ni kan ilang or surut???...skrg ni aku ml kemaruk pd wedges *mentang2laa dah xpregnant so leh laa aku melaram blk*...mlas dah nak merapu bkn2 so bg hangpa tgklaa wedges yg aku ada wat ms terkini....sesunguhnya aku sdg gigih utk menambah bil wedges dlm lemari ksutku,akakakaka...so utk tatapan korang....sila laa cuci mato smbil scroll down laju2...



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





mesti korang heran kan...apa motip tetiba terselit lak pose aku cengini??
ni laa namanya gedikzz2 santai di work-station...oppss cop2 bkn,actually aku nak kaitkan pose aku ni dgn wedges di bwh ni hah...jtuh chinta pndang pertama!!...tpikat pd rebennya,mata terpndang maka truslaa aku tsentap,akakaka

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 







2 comments:

AmyMizzunderstood on December 19, 2011 at 11:36 AM said...

Ya Allah banyak nya kasut u...!!!cantik plak tu!i loike yg orange tu...tapi bila masuk Vinnci tak de pun mcm tu!!cantik!!

awan terpilu on January 9, 2012 at 1:04 PM said...

hi amy,
hahaha actually ada byk lg but as usual,ada yg dah rosak so dah ke dlm tong smpah laaa...
sjak ada anak ni,tetb ske wedges...dont know why but im so crazy with wedges...well sometimes ada gak yg xchantek dlm vincci tu tp tah laa...i slalu jp yg i berkenan so trus bli,ha3

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting