Friday, November 25, 2011

Aakif's 1st Birthday

Posted by awan terpilu at 1:08 AM

dah mlm2 cengini*jam dah ke angka 11.31mlm~24/11/2011*...ms camni laa br aku kan dpt kongker kmputer...smbil menaip smbil m'jeling suamiku yg dah enak tido atas katil *aku cam beselaa,tido dpan tv dgn anak*...dah lm aku kongker hall umah!!..

n3 kali ni nak cite ttg aakif's 1st birthday wlaupun aakif dah 1thn5bln....abis nak wat camne,br skrg aku ada ms nak m'nulis blog...br skrg tb2 keinginan utk b'blog membuak2*wlau aku sedar diri,xde org pun nak bc blog aku ni*:(...hurmm xksah laaa...coz tb2 keinginan dah muncul smula kan...so hruslaa curi masa utk merapu di sini...

mlas nak tlis pnjang2*nt jd karangan lak*...nt u all mesti kan scroll down utk lyan gmbar... aku tepek jer laa gmbar for u all tgk...so let the piccas tell the story(^_^)...

 aakif's 1st birthday cake


 kek ini aku oder dr kak aishah
dl kek kawen+muffin pun dr kak aishah gak *loyal cust laa ktkan*
so utk aakif pun...aku ttp cr kak aishah...mmg puas ati!!

 papa+mama+aakif


 dlm kenangan *tb2 mode sdih*...aakif with his oyang
ni gmbar t'akhir coz my grandma has passed away on 8/8/2011...sob sob sob

ni dia en.halim ismail aka ayahku...merangkap MC pd ari tersebut




 my son with his "sister"
birthday party combined with my sis in law
so hruslaa ada gmbar aakif & kak long(@_@)
tgk anak aku dah menguap keletihan tp mamanya yg over excited,hahahaha





 this is my parents
aakif's atok & wan


 jk u all nak taw,anak aku ske mkn tisu
tu sbb snyum smpai tlinga coz tisu dah dlm genggaman,ahakkkzzz!!







 icing cookies pun order dgn kak aishah



 penutup cite...birthday boy yg kletihan yg amat *mcmlaa dia kmas umah*


P/S ~ so sesiapa yg berminat with the cake/icing cookies....view laa blog kak aishah *bgtaw dia aku rekomen taw,he3*...trust me,u all will love it...the price quite reasonable but worth it!!

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting