Wednesday, November 23, 2011

Everything Belongs To Aakif

Posted by awan terpilu at 12:09 AM
lm sungguh aku ilang tanpa cite...nak wat camne,keadaanku dl yg tlalu laa truk...dgn xmood+moody...so mmg terbiaq+hambar blogku ini!!!...so now nak ml menulis smula*smbil hela nafas pnjang,dlm pala dok ligat pikiaq apa yg nak dicitekan??*...oleh krn skrg aku dah ada anak,rsnya elok gak aku mulakan entri aku ttg anak,he3...off course my 1st priority now pegi pd anak(~_@)...smuanya ttg anak...smuanya kan busy bercite ttg anak masing2 bla bla bla & mcm2 lg laaa...rsnya bkn aku solang jer...mostly all the mama in this world ada sikap cengini...

last time everything was about me...but now,everything was totally about my son...dl kemaruk shopping bagai nak gila utk diri sndiri*rsnya skrg pun still sm tp ada kureng skit kot??*...skrg kemaruk lak bl mcm2 benda utk anak...dr benda sebesar kuman hinggalaa sebesaw anak gajah...pantang ada pamplets or iklan "SALE"...smua tmpat laa aku terjah...smua benda laa nak bli utk anak...smuanya nmpak chantek+meruntun jiwa...ms tu,byk kali istigfar pun ttp tak dpt melawan nafsu*anak ok jer tp mama yg lbh*...atas sbb aku tgk benda2 utk anak ni teramatlaa comeyy...ms ada $ kat tangan so elok laa aku bli *dlm otak dok bckp2,nt xbli melepas pas2 mlm kang lak mesti tringat2 weiii!!!...ekceli bkn niat utk memewahkan anak tp sikap yg 1 ini yg aku xleh nak elak or tepis...

*dulu2 aku xmers benda2 mcm tu
*dulu2 mn ada benda cengitu...xsehebat+secanggih cam skrg

xkose nak merapu byk2 or cite meleret2...ini laa sebahagian benda2 yg aku dah bli OR terbli utk anak bujang ku (^_^)...





1st Birthday Present for aakif

i really heart this one & it totally caught my eyes!!..akhirnya terlabur $ utk ini






0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting