Friday, November 18, 2011

Aakif 1st Trip To Penang(^__^)

Posted by awan terpilu at 12:43 PM




 oohh T.I.D.A.K...windu sungguh sm ini pose,akakaka
pose sebegini hrus ada...trade-mark mama aakif dr dl smpailaa dah ada aakif...

dah pndai nak mkn sendiri wlau gn tangan kiri...

alahaii anak bujang mama yg dah smakin besaw...skrg dah laju berlari...
dah pndai cr kwn utk main kejaq2...





aksi camni pun hrusla ada *wlau muka sudah penat*...sila abaikan mukaku yg dah ml oily ...wlaupun penat menyibok2+melayan aakif...hrus curi masa utk bgambar gedikz2 bersm suami tsyg...

fazila,kak liza,kak diyana,dena...last but not least,off course mama aakif
*rangkaian kazen2ku,ohh windu sama kalian smua,tringat smula kenangan lm...umah slayang&cheras bt.9&setapak*...


 


tajuk : Wani Kawen
lokasi : Penang & Perak
tarikh : 8/10 - 9/10/2011

aku skrg ni terlalu busy dgn aakif...ni pun curi2 ms utk menulis blog...byk benda dah tkubur...byk cite yg dah xtertulis...kali ni aku nak cite ttg aakif 1st trip to penang *kmpungku*...wlaupun aku ni dah lm xblk sn...bkn penduduk tetap tp makcik2 aku ada stayed sn...ini kali pertama aku bw aakif berjln jauh...tkut gak coz xde pengalaman...bkn apa,aakif teramatlaa lasak...seminit pun xreti dok diam  *bkn aku jer yg ckp cengini,mak+mil pun ckp camni gak*...so dlm ati redha jer laaa...

mmg penat melayan karenah aakif...bergegar umah makcik2 aku dgn larian marathon kami anak beranak...bkn setakat itu ajer,malah aakif buat "lorat" yg terlbh2 sudahh *mayb sbb tmpat br so aakif xbese laa*...wlaupun penat tp aku hepi coz dpt bjupa dgn kazen2 ku...sudah lm kami tidak bjp sjak masing2 dah bkuage...hanya sms+fb menghubungkan kami...

0 comments:

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting