Thursday, January 15, 2009

MaJLiS SeJaMbAk BuDi,SeHaRuM KeNaNgAn

Posted by awan terpilu at 9:31 AM
semestinya laa kne ada muka aku...aku pun nak expose muke gak...
ni bj yg aku rasmikan semata2 utk dinner ni,striking kan kalernya *mmg sedondon dgn kaler rmbut aku ketika ini*...plan nak set rambut tp salun lak xbuka coz owner salun ada job kat luar...so aku pelasah jer g dinner dgn rmbut cngini...nak set rmbut kat umah tp ms dah suntuk *ayat2 cdapkan ati*...
 

hidangan yg pertama aku sentap...cedap gak but as usual jk dah menu chinese set so dah taw dah rsnya&flow aturan mkan nya camne kan...xkisahlaa as long tekak aku still leh telan+free+cedap...cuma kecian kat shada,tekak dia xleh terima certain makanan...ekceli byk makanan yg dihidangkan tp aku cuma snap 3jenis ajer...lauk lain2 dah xsnap coz aku dah bz mbedal...so apalg,aku tanpa segan silu trus jer mkn...keasyikkan aku mers kesemua hidangan sm sprt en.aris...kami sm2 dok bedal smua hidangan dgn penuh tekun+asyik gituzz

aku & en.aris
 
shada & me

3jejaka di opisku...smua ni bos2 besaww di bhgn aku
en.syaiful (seksyen kew)
en.kyizzad (seksyen sumber)
en.aris (seksyen pentadbiran)
*my bos yg funny+spoting bangat sehh*


semalam aku g dinner kat hotel equatorial bangi...smuanya terjd atas arahan dr bos yg suh aku temankan shada *staff br kat opis aku* kiranya cam last minute invitation laa ni...so aku temankan la atas dasar perikemanusian+kecian kat dia coz dia org br then aku pun xde apa2 program...pas2 memikiorkan ada mkn free...lgla berbunga2+b'kobar2 ati nak g tayang muka...

ni jer laa pic yg aku dpt snap,xbyk pun coz keadaan cam xmengizinkan then aku lak jk dah t'pandang makanan dpan mato so ml la xtentu arah...then aku pun tetamu yg sedaq diri so xde laa terlalu kelam kelibut sibok nak snap pix gituzz...

1 comments:

lilyredzone on January 22, 2009 at 12:32 PM said...

3teruna pinggitan ke? heheheheh...

 

Mama Aakif Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting